Uite aici mai multe metode
https://www.diyncrafts.com/......-naturally
De asemenea să mai găsesc în magazine decolorante naturale, pe bază de diferite plante, care nu au chimicale. Totuși sunt cam scumpe.
Mie mi se deschidea părul dacă stăteam mult în soare, dar până la urmă am renunțat să încerc tot felul de combinații pentru că nu aveam răbdare și am început să mă decolorez singură cu decolorant. Poate tu reușești.
Multă baftă!
Apa oxigenata decoloreaza parul, dar e un proces foarte lent.
Iar apa oxigenata e tot un 'chimical'.
N-ai cum fara chimicale. Sa iti decolorezi parul = sa distrugi pigmentul din par. Si nu exista metode naturale sa faci asta.
Eu am auzit ca se poate sa itit colorezi parul pentru doua sapatamani cu rivanol si balsam de par ca sa iasa blond. M-am gandit ca poate l-ar deschide
N-am mai auzit asa ceva.
Nici eu...
Apa oxigenata, pulverizeaza pe parul proastpat uscat si usuca-te la soare, repata daca este nevoie
O singura data?
Pai daca esti mutumit de nuanta da, o data, iar daca vrei o nuanta si mai deschisa repeta procedeul
Imi va distruge parul apa oxigenata?
Dar cu chestia cu statul la soare nu cred ca pot fiind ca stau la bloc si avem multi copaci si este umbra
Nu, posibil sa-l usuce putin, foloseste balsam dupa spalare si nu o sa ai probleme.
Atunci lasa-l sa se usuce natural
Apropo culoarea parului meu e saten putin inchis. dar fiind ca soarele e mai puternic vara mi se deschide forate foarte putin