Salut Bia!
Daca ai un posterior frumos si niste picioare frumoase, s-ar putea sa te avantajeze purtarea unor pantaloni de genul celor descrisi. Poate ca-ti place sa pozezi in postura de "bomba sexy". Vrei sa "ramneasca" toti baietii la tine.Hm! ...Si ne mai miram de ce sunt atat de multe violuri.
Daca tie iti place cum iti sta cu ei atunci ii iei, daca nu atunci NU. Sa nu-i cumperi doar pentru ce zic altii.Sa-ti placa tie,asta este important. Doar tu o sa-i porti, nu-i asa? Totusi acest termen "foarte scurti", sa nu exagerezi. De ce? Pai ai zis ca vrei un raspuns sincer. Mi se face scarba cand ma gandesc ca voi, fetele va imbracati cu asa ceva oarecum numai ca sa va vada baietii si sa li se... Sincer, daca as fi fata nu m-as imbraca cu asa ceva. Mi-ar fi chiar groaza sa ma gandesc ca ma vad aia imbracata asa si se gandesc numai la cum sa ma... Ce e cu voi? Bine, poate ca unora le face placere sa fie privite asa.
Deci, daca te simti bine in ei si daca iti placa atunci ii iei. Daca nu atunci nu. De ce sa iei ceva ce oricum o sa eviti sa porti?
Este doar parerea mea.
Bine sa nu iti imaginezi ca jumate de fund o sa imi fie pe afara. sunt strict cat e fundul. Oricum multumesc de parere.
lulugabi întreabă: