O sa vezi pozele peste ani cand ai sa ajungi la 30 si atunci ai sa iti dai seama cat de penibil arata un copil cu make-up in clasa a 4 -a!
Chiar?
Este îndeajuns sa ascunzi puțin coșurile ( daca ai) cu putin bbcream
Onduleaza sprincenele cu ondulatorul si da-le cu un rimel transparent
Putin blush roz pal
Un gloss ( nu ft exagerat)
Si gata!
Chiar tocuri de 10 cm?
Nu zic ca este rău sau bine dar o sa te doară picioarele.
Oricum tu ai pus alta întrebare
Cum faci sa nu iti curgă tușul, nu trebuie sa faci nimic special doar sa nu te freci la ochi si sa fie unul de calitate a si important sa nu transpiri!
Esti clasa a 4-a! chiar crezi ca ai nevoie de fond de ten, pudra sau alte porcarii cu care sa iti incarci tenul?
Cand eram eu in clasa a 4-a, frumusetea nu consta in machiajul pe care il aveai, cat de sofisticata era coafura sau cat de inalte erau tocurile. Crede-ma, lucrurile astea nu au importanta. La varsta ta esti la fel de frumoasa cu sau fara machiaj!
Esti copil, ai un ten de copil, de ce vrei sa pari mai matura? Nu te intrece cu nimeni pentru frumusete ca nu are rost.
Paiii...dupa parearea mea, esti un pic cam mica. Insa, daca tu chiar vrei sa mergi asa, no problems. Conturul lichid nu o sa-ti curga, asta doar daca nu te freci la ochi, sau daca nu ploua. Ai grija ca nu cumva sa-ti intinzi machiajul. Deci fi fara griji! Daca folosesti produse de calitate e ok.
Nu crezi ca e cam exagerat acest machiaj pentru sf. clasei a 4-a? Fiecare fata e frumoasa in felul ei, nu trebuie sa se dea cu o tona de fond de ten si fard. Nu trebuie sa te intreci cu colega ta pe lucruri de genul asta. Mai bine incearca ceva natural, un pic de rimel si luciu de buze este suficient.
Sper ca nu ati crezut ca ma duc ca manechinele de pe podium =)).Nuu, ma refeream ca o sa ma dau putin cu contur si cu pudra dinaceasta https://www.google.ro/......https?/url iar fondul de ten il aplicam putin ca sa nu cada pudra.Iar cand am zis ca fata aceea se duce la make up ma refeream ca are o fata care lucreaza acolo si vine la ea sa o ajute cu machiajul.
Uite machiajul e foarte dragut dar incearca sa nu-ti faci prea mult si mai ales cu rochia cu trena o sa iti stea super :*