| bruneta04 a întrebat:

...Sunt disperata. Am 15 ani si am ACNEE(tenul gras ). Am cosuri albe, puncte negre si pete multe. Am fost la dermatolog insa ce mi-a dat nu m-a ajutat mai deloc(Skinoren, Bioderma akn si Bioderma h2o). Ma demoralizeaza foarte mult acesta problema, ma consider urata. Evit sa ies din casa din cauza aceasta. Va rog ajutati-ma sa scap de acnee. FUNDA

3 răspunsuri:
| vreauTotulSauNimic a răspuns:

Si eu am fost la fel. Eram groaznica pe fata, crede-ma.Asta pana cand m-am dus la o cosmetciana buna acum vreo 2 luni si mi-a scos punctele negre,mi-a dat tratament si acum pot sa ies cu incredere din casa. Incearca si tu,dar cauta o cosmeticiana buna. Insa de obicei tratamentul asta de scoatere a cosurilor,punctelor se face vara,ca iarna exista posibilitatea sa se infecteze. Dar totusi, du-te la o cosmeticiana profesionista (care sa fie mai in varsta, ca alea sunt cele mai pricepute).
Pana iti rezolvi problemele, foloseste un fond de ten bun. N-o sa se intample nimic daca il folosesti cateva luni pana iti rezolvi problema!
Lasa dermatologii, ca si eu am fost mai demult la 2 si degeaba.Am cheltuit milioane fara niciun rezultat. Nici nu se chinuie sa iti rezolve problema total, ca vor sa te duci de mai multe ori la ei, doar nu-s ei prosti.laughing
Si nu mai folosi produse, sau tratamente de pe net sau din auzite.
Recomandarea mea e sa mergi la cosmetica. Dar sa gasesti o cosmeticiana de treaba...
Bafta! :*

| alexaalexandraa a răspuns:

Incearca sa-ti faci masca cu aspirina si zeama de lamaie, este foarte buna. Faci o pasta din pastile de aspirina si putina seama de lamaie, o intinzi pe fata, pe acolo unde ai cosuri, o tii 15-20 de minute, apoi te speli. Dupa este bine asa te dai cu o crema hidratanta. Da-mi mesaj in privat daca ai nelamuriri, o sa incerc sa te ajut.

Răspuns utilizator avertizat