anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU..Sunt fata si am 15 ani.M-ati putea ajuta cu ceva?

Stiti, eu am mustata si e foarte vizibila si neagra..adica se vede rau si urat.

Cu ce as putea s-o iau? Am auzit ca e bine cu penseta, insa e dureros. Tine mai mult daca o iau cu penseta?

Imi poate spune cineva care a incercat cu penseta?

Răspuns Câştigător
| bombonica22 a răspuns:

Buna iubita, nu..sa nu incerci niciodata cu penseta! iti vei face bubite pe la gura si se vede urat.
Eu personal ma fac cu crema depilatoare de la veet pentru piele sensibila uneori cu benzi depilatoare speciale pentru fata.
Acum faci cum vrei daca suporti benzile e mult mai bine ca nu o sa stai mereu sa iti iei mustata ( o luna ) dar cu crema la vreo 1 saptamana -2 iti creste. Atentie sa nu bagi lama ca iti va creste si mai des si aspru!
Succes in continuare, sper ca te-am ajutat :*

10 răspunsuri:
| Amelya02 a răspuns:

Doare si iti dau lacrimile cu penseta.
ceara e cea mai buna.
procedeul e rapid, iar durerea e de 2 secunde.

| beautifulkiss a răspuns:

Ceara e cea mai buna.Parul creste mult mai greu si e mai bine.Doare putin, dar poti suporta.

| Myssteriusthanlife a răspuns:

Buna
crede-ma nu merita sa o iei cu penseta doare si nu ai facut nimic tot o sa creasca asa ca poti incerca cu benzi adevarat doare si acl putin dar da rezultate mai bune si nici nu pierzi timp
asa mai poti incerca cu crema preferabil elmiplant sau veet [ de ele sunt eu multumita] [crema o dai jos cand incepe sa te usture putin]
sau daca esti mai mare poti sa te duci la un coafor specializat sau la o clinica de dermatologie ciar nu stiu unde iti va face un,, tratament`` cu laserul 4-8 sedinte si iti ia mustata de tot adica nu o sa iti mai creasca never
sau poti incerca cu ceara adevarat doare ceva dar na..baba sufera la frumusete rolling on the floor)
deci sper ca te-am ajutat sa ai o zi buna :*

| wforweirdo a răspuns:

Paula H., tu esti?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai bine mergi la salon.
Cu penseta doare.
Mai degraba folosesti un epilator si scapi mai repede.

| crissa20 a răspuns:

Buna, mergi la un salon si fa-te cu ceara( costa in jur de 5 lei) si creste foarte greu. bafta:*

| Farmec a răspuns:

Pentru îndepărtarea firelor nedorite de pe faţă iti recomandam sa folosesti benzile speciale pentru fata(http://farmec.ro/produse/ten/benzi-depilatoare-pentru-fata-107.html)Cu Ceară pură de albine şi Ulei de Migdale dulci, îndepărtează eficient şi delicat părul nedorit.

| HenkyPenky a răspuns:

Doare cu penseta pentru ca iei fir cu fir. Ceara este cea mai buna, creste greu si se rareste in timp. happy

| Gh3oO a răspuns:

Cu benzi.dar doaree rau.dar n'ai ce facee daca vreii sa nu mai ai 2 saptamanii delokk.

| Anonim199707 a răspuns:

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri si sfaturi :*