| maryangelll a întrebat:

Sunt fata si am 17 ani iar in urma unei pierderi in greutate de 34 kg (am ajuns de la 87 kg la 53 la inaltimea de 1.72-1.73m) am ramas cu pielea lasata(si cu vergeturi de asemenea) si nu stiu cum sa procedez sa scap de ea. Am inceput sa fac mult sport si sunt constienta ca nu o sa apara rezultatele peste noapte dar nu stiu daca asta este solutia pentru a scapa complet de pielea lasata. De asemenea nu stiu daca o operatie este recomandata la varsta mea si ce presupune aceasta. As ruga sa-mi raspunda persoane care se pricep in domeniu sau care au mai trecut prin asa ceva. Mersi anticipat!

3 răspunsuri:
| Abb a răspuns:

Pai e bine ca ai inceput sa faci sportsa faci sport. daca ai posibilitte du-te la o sala cu antrenor personal.din cate stiu pile se regenereaza si revine din nou cum trebuie doar cu ajutorul sportului.cum ai reusit sa dai jos atatea kg? si in cat timp.mersihappy

| maryangelll explică (pentru Abb):

Buna acum am vazut intrebarea ta. Pai sa stii ca nu ti-as recomanda sa aplici metoda mea pentru ca am slabit aceste kg in 4 luni jumate, aproape 5 cu tipica dieta a Nicoletei Luciu: supa de pui si compot de mere. Tptusi am facut si sport cat de cat dar nu m-a ajutat prea mult fiindca am ramas cu vergeturi si altele. happy

| Amacreatzaa a răspuns:

Okwinking eu zic sa iti exfoliezi pielea foarte multwinking si sa te dai cu creme... unde ai pielea lasata. sper sa te ajute sfatul. :*