| Farcas_Alina_1979 a întrebat:

Buna TPU sunt foarte suparata as vrea sa fiu mai frumoasa par e ok corp ok fata ok coafura nu stiu si fata parca m-am saturat tot aceiasi in fiecate zi si tot aproape aceiasi imbracaminte sa incep cu inceputul cum arat si ce mi se intampla zi de zi pas cu pas -par cel mai lung din clasa saten pana la fund -fata rotunda fara cosuri -coafura coada impletita -imbracaminte intr-o zi aceiasi rochie intr-o zi aceiasi pantaloni si bluza sau poate din bluza alba o mai folosesc si pe cea rosie -la scoala nu avem voie cu par despletit unghii si nici macar un strop de ruj -ma ingrijesc iar in legatura cu intelegerile mele cu fetele la scoala nu exista eu mereu sunt cea vorbita si in tot felul dar am constatat ca sunt invidioase dar parca nici mie nu-mi mai convine acum de mine vreau sa ma schimb la par nu vreau sa ma tund sa il vopsesc etc. m-am schimbat coafura din coada impletita coada de cal si am o mica intrebare pentru voi cum sa fiu seducatoare? va rog sinceritate si raspunsuri rapide cel mai lung raspuns si folositor funda mare cat voi va multumesc funda! va pup

Răspuns Câştigător
| Sophie26 a răspuns:

Fii tu insati!

4 răspunsuri:
| capricc a răspuns:

Iti recomand www.fucsia.ro Navigheaza in meniu la frumusete (coafuri, unghii, machiaj), moda si fitness

| Inela a răspuns:

Buna!
Ti-ai putea face o frizura mai diferita la coafor (te poti inspira de aici): https://www.google.md/......ps?/search dar sa ti-l prinzi cumva,daca nu se permite lasat. Fa sport,mananca sanatos,zambeste si ai grija de cum arati. Citeste pe net diferite articole despre par,silueta,moda. Din cand in cand cumpara-ti cate ceva nou care sa te prinda si in care poti merge la scoala (un tricou,o bluza, niste pantaloni sau pantofi).
Ca sa fii mai seducatoarea fii tu insati si ai incredere in tine mereu, zimbeste, gandeste pozitiv, arata-le ca esti o persoana remarcanta prin vreo aptitudine :) (dar nu exagera, asa incat sa te vorbeasca si mai mult)
Bafta!;)

| Farcas_Alina_1979 explică (pentru Inela):

Mersi inela imi pare rau ca nu iti mai pot da funda dar o sa mai pun intrebari si tu indiferent de ce raspuns dai eu iti voi da funda mersi din suflet!

| Inela a răspuns (pentru Farcas_Alina_1979):

Pentru nimic! happy