anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt reprezentant Avon de cateva luni si nu prea stiu cum functioneaza treaba cu returnarea produselor. Am comandat o geanta(50 de lei) pe care as vrea sa o returnez si vreau sa stiu in ce consta asta. Am primit cadou un parfum, pentru ca am avut comanda de 300 de lei.Stiu ca daca returnez produsul mi se deconteaza la urmatoarea comanda.Dar in cazul acesta parfumul ramane al meu?( pentru ca daca primesc banii inapoi, eu practic numai am comanda de 300 de lei, am 250 de lei). Va rog explicati'mi si mie cum functioneaza treaba asta cu returnarea! big grin Multumesc! Ofer fundita+vot happy

2 răspunsuri:
| Puffalina a răspuns:

Poi eu știu ca trebuie sa Vorbești cu coordonatorul, sa-i explici cum sta treaba si gata, e simplu. De regula se trimite înapoi luna aceasta de exemplu si luna viitoare când îți va veni factura ar trebui sa-ți vina cu minus 50 lei. Așa ar trebui sa se întâmple, acum depinde cât de corecți sunt cei pentru care lucrezi. Succes.

| lifeisperfekt a răspuns (pentru Puffalina):

Da,si eu stiu asa(cel putin asa mi-a explicat coordonatoarea mea). Doar ca nici ea nu stia cum sta treaba, daca ramane al meu sau nu parfumul primit cadou.Am cautat ceva pe net si scria :'' Produsele din comenzi plasate in cadrul competitiilor / programelor de motivare se pot returna numai insotite de produsele obtinute ca premii''.Dar nu stiu sigur, pentru ca femeia cu care am vorbit a spus ca ea crede ca nu trebuie returnat si de aia am pus intrebarea sa vad daca a mai intalnit cineva o situatie asemanatoare big grin. Oricum multumesc mult big grin