Tratamentele pentru cresterea parului de obicei sunt pe termen lung si dupa ce opresti tratametul iti cade si mai mult par ca inainte de tratament. Deci nu prea e recomandat. Rezultatele se vad in 6 luni-1 an.
Exista si solutia cu ulei de ricin sau argan, dar rezultatul tot cam asa tarziu se vede.
Poti incerca cu uleiul de ricin, de cocos dar daca te intereseaza un produs cu adevarat bun, incearca vivese senso duo
Buna! Am un sfat pentru tine, pe care eu personal l-am primit si l-am urmat cu strictete. La farmacie, exista o solutie minune de la gerovital plant. Este vorba de un ulei cu petroleum, ulei de ricin, vitaminele A si E. Se aplica pe parul uscat, se tine 2-3 ore, dupa care iti poti face baie. E foarte benefic, parul nu mai cade deloc, iar cresterea este accelerata, si creste foarte repede. Petroleumul a fost folosit inainte foarte mult, cand femeile aveau toate par pana la brau. Mult succes! (:
Uleiul de ricin este foarte bun pentru accelerarea cresterii parului. Eu il foloseam cu o zi inainte de spalare si inainte de a-mi aranja parul de placa.
Samponul de cal este Dumnezeiesc .....in cateva saptamani, ai sa observi rezultatele si la desime si lungime! Garantez
Ulei de ricin la rădăcină înainte să te speli. Lași jumătate de oră-o oră să acționeze
camelia1812 întreabă:
Geo_4096 întreabă: