Incearca sa-ti tunzi parul treptat, nu tot odata: astazi putin, saptamana viitoare inca putin si tot asa. Astfel vei vedea cum arati cu parul mai scurt si te vei putea razgandi. Dar daca faci un pas atat de mare dintr'o data(sa te tunzi cheala) exista riscul sa iti para rau dupa si nu vei mai putea faci nimic ca sa schimbi situatia.
Din ce ai scris tu pare ca vrei sa iesi din cotidian. ar fi un gest foarte indraznet si sunt sigura ca vor fi multe persoane care te vor privi cu admiratie. bineinteles, asteapta-te si la oameni carora sa nu le placa. important este ceea ce vrei tu sa faci, daca tie iti place si daca te simti in stare. nu trebuie sa ai regrete dupa, la asta sa te gandesti. eu personal te incurajez, l-ai putea chiar dona.
Mai întâi încearcă să te tunzi mai scurt să vezi dacă îţi place sau dacă eşti aşa hotărâtă tunde-te 0. Dar mai târziu după ce te frizezi să nu-ţi pară rău după păr.
Aceasta dorinta a ta poate fi si un act de solidaritete pentru a arata ca fetele/persoanele ce sufera de cancer sunt frumoase! Nu agreez faptul ca mereu se gasesc persoana cu aere de "diva" sa judece persoanele ce au ramas fara par in urma chimioterapiei. Poate ca nu este raspunsul pe care il asteptai, dar cu prilejul intrebarii tale mi-am zis parerea! ♥ ☺
Si eu trec prin acelasi lucru, dar inca nu m-am hotarat pe bune sa fac asta Siiingura chestie care ma impiedica e ca. dupa ce m-as rade, parul ar incepe sa-mi creasca la loc, si nu mi-ar placea sa am parul scurt pana la urechi, si mai ales...bob! Am avut parul bob cand eram mica si imi statea oribil si nu mai vreau sa trec prin asta, dar cred ca e cam inevitabil. Parul tuns la 0 mi-ar placea la nebunie, dar etapele de dupa nu prea stiu...
Anyway...te incurajez foarte mult sa faci asta daca nu ai problema mea (M-am gandit si ca pe perioada in care mi-ar creste sa imi iau o peruca, ce-ar fi?) Folosesti si mai putin sampon, nu mai trebuie sa ai griji legate de coafura, si machiajul fetei va iesi mult mai mult in evidenta. Mult succes!