| mmeee79 a întrebat:

Uleiul de ricin.cred ca toti ati auzit despre el.Am inceput sa folosesc, de fapt am folosit de doua ori pana acum. O data am stat vreo 2-3 ore si o data de seara pana dimineata. Ajuta uleiul de ricin pentru parul slab? In cat timp isi face efectul? Cat sa astept pana sa imi creasca parul si sa devina mai bogat? In vreo 2-3 luni se vede macar putin de efect? Scuze ca pun atatea intrebari... dar am nevoie de ajutor(mentionez ca am parul cret). Multumesc!

4 răspunsuri:
| mmeee79 explică:

@CadCireseDinCer, si cat timp stateai cu uleiul in par? o ora, doua?

| Bessame a răspuns:

Incearca uleiul de argan face minuni desi se gaseste foarte greu la magazineel naturiste e putin mai scump dar merita! Eu il folosesc de 2 luni ofera o stralucire, imi ajuta parul sa fie mai sanatos, creste mai repede e foarte bun!

| ILoveMyBed a răspuns:

Nu, pentru cazul meu a luat 3 saptamani sa se vada efectele, si e foarte bun, eu il folosesc de o luna si deja imi pare mai lung, si ajuta oricum ai avea parul, Ex : eu m-am nascut creata, dar nu stiu ce fel de sampoane foloseam cand eram mica ca mi s-a indreptat, doar la varfuri era ondulat, dar acum ca folosesc uleiul pare mai ondulat, e foarte bun uleiul.

| Kryssa00 a răspuns:

Pe mine una nu m`a ajutat. imi ingrasa parul foarte tare. In schimb cunosc persoane care il folosesc de ceva timp si spun k au observat rezultate happy