Vai, cate specimene ditr-astea n-am avut si eu in clasa.Trebuie sa le spui increzatoare si putin mai autoritara "Mainile jos!" si sa te indepartezi de ei si totul va fi bine.Nu te poate obliga sa te lase sa-l atingi daca tu nu vrei decat cu forta si atunci poti sa-ti chemi colegii sa te ajute si sa-l ia pe babuinul ala de pe tine. Daca ei nu te ajuta, tipi pana cand vine cineva sau pana se sperie el si pleaca singur.Sigur nu o sa te mai deranjeze dupa.Asa ar trebui sa faceti toate sau el o sa continue.Bafta!
Metoda intre picioare e cea mai buna daca parintii nu l-au invatat ca nu e bine sa atinga funduri ce nu-i apartin.
Incearca sa capturezi incidentul (fa o poza, un filmulet etc.) si arata-i parintilor tai. Sau mai simplu du-te la parintii tai, vorbeste-le de treaba asta, du-te la diriginte cu ei, spune-i sa-l aduca pe copilul problema in fata lor si lasa-l pe tatal tau sa faca ce e de facut. Sau mai simplu, in acelasi cadru, dirigintele sa aduca catalogul si sa-i scada 1, 2 puncte la purtare.
Auziti daca el prost si face asa nu il bagati in seama credeti ca nu patesc asa se enerveaza da ca nu iil bagati in seama si valasamie imi merge cu unu din clasa care e disperat! funda?
Du-te si spune-l profesoarei, dirigintei.
daca nu paleste-i una intre picioare si zi-i ceva de dulce si sa vezi ce te lasa.
Nu cred ca asta este un exemplu. Stii ca de la o lovitura la "oute" poti sa devii ipotent, sau chiar poti avea foarte grave complicatii?
Cati ani ai de spui asemenea tampenii?
Cred ca solutia ar fi sa mergi la diriginta/diriginte si sa-i spui ceea ce se intampla, iar daca nu face nimic, mergi putin mai sus, mergi la director si spune-i ceea ce face acel coleg, dar mergeti mai multe fete pentru o mai buna convingere.
Bafta si sa imi spui daca ai reusit ceva in legatura cu asta.
)) am mai vazut baieti de astia(si eu sunt baiat), dar eu nu fac asa ceva, e urat... Are familie baiatu ala? Esti Bunaciune?(scuzeeee) pai va trebui sa faci ca in vremurile de demult ori dai la...(bilute) ori aduceti toate cate un ac si cand va mai da puneti acolo acul sa vedem cum o sa reactioneze (asta merge garantat) , deci daca nu merge spune-le colegilor tai sa se adune si sa-i deie bataita la "fundulet"
Aaaaaaa dar cati ani are? Dece nu le spui parintilor sa vina putin si sa rezolve lucrurile... Asa a facut sora mea, acum toti baietii se tem de ia si aia mai mari
12, 13 ani si tu ai zis Cel Mai Rau Din Scoala ), nu ai vreo sora sau un frate (mai mari) sa-l puneti la punct, da are 12 ani frate cheama un baiat mai mare sa-i... una in bornau. Ciusss
Daca vreti sa scapati de tot de asta puteti face urmatoarele : spuneti-le parintilor vostri ca va obliga si ca nu va lasa in pace pur si simplu fara sa vreti si mai mult ca sigur ei vor lua masuri pentru asta in cazul in care nu merge discutati cu un prieten mai "bazat" pe pielea lui la care respectivu nu are ce sa i faca si rugati-l voi frumos sa il snopeasca putin mai mult ca sigur una din doua va functiona!
Dai cu piciorul sau cu ceva intre picioare la"diamantele" sala si amenintal ca asa o sa'i faci mereu cand va mai face aceste gesturi idioate si iti zic ca te va lasa in pace si pe tine si pe toti!