| αnny a întrebat:

Un baiat de la mine din clasa ma tot ia in brate si ma atinge pe f**d.Asa le face tuturor fetelor si e extrem de rau. Ce sa-i facem ca sa ne lase odata in pace? Mentionez ca el e cel mai rau copil din scoala si a ramas de 2 ori repetent. Dau cea mai mare funda!+

Răspuns Câştigător
| Wowhow a răspuns:

Vai, cate specimene ditr-astea n-am avut si eu in clasa.Trebuie sa le spui increzatoare si putin mai autoritara "Mainile jos!" si sa te indepartezi de ei si totul va fi bine.Nu te poate obliga sa te lase sa-l atingi daca tu nu vrei decat cu forta si atunci poti sa-ti chemi colegii sa te ajute si sa-l ia pe babuinul ala de pe tine. laughingDaca ei nu te ajuta, tipi pana cand vine cineva sau pana se sperie el si pleaca singur.Sigur nu o sa te mai deranjeze dupa.Asa ar trebui sa faceti toate sau el o sa continue.Bafta! happy

28 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| mgtow a răspuns:

Metoda intre picioare e cea mai buna daca parintii nu l-au invatat ca nu e bine sa atinga funduri ce nu-i apartin.

| Wowhow a răspuns (pentru mgtow):

laughing Zau, astfel de raspunsuri imi fac mereu ziua mai putin plictisitoare. Tine-o tot asa laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa capturezi incidentul (fa o poza, un filmulet etc.) si arata-i parintilor tai. Sau mai simplu du-te la parintii tai, vorbeste-le de treaba asta, du-te la diriginte cu ei, spune-i sa-l aduca pe copilul problema in fata lor si lasa-l pe tatal tau sa faca ce e de facut. Sau mai simplu, in acelasi cadru, dirigintele sa aduca catalogul si sa-i scada 1, 2 puncte la purtare.

| Katoky a răspuns:

Auziti daca el prost si face asa nu il bagati in seama credeti ca nu patesc asa se enerveaza da ca nu iil bagati in seama si valasamie imi merge cu unu din clasa care e disperat! funda?

| temugin a răspuns:

Du-te si spune-l profesoarei, dirigintei.
daca nu paleste-i una intre picioare si zi-i ceva de dulce si sa vezi ce te lasa.

| αnny explică (pentru temugin):

Am incercat si cu doamna diriginta. I-a dat o palma, dar fara efect.
I-am dat una intre picioare, dar e din ce in ce mai rau si santajeaza toate fetele din orice rahat!

| Costyyysv a răspuns (pentru temugin):

Nu cred ca asta este un exemplu. Stii ca de la o lovitura la "oute" poti sa devii ipotent, sau chiar poti avea foarte grave complicatii?
Cati ani ai de spui asemenea tampenii?
Cred ca solutia ar fi sa mergi la diriginta/diriginte si sa-i spui ceea ce se intampla, iar daca nu face nimic, mergi putin mai sus, mergi la director si spune-i ceea ce face acel coleg, dar mergeti mai multe fete pentru o mai buna convingere.
Bafta si sa imi spui daca ai reusit ceva in legatura cu asta.

| temugin a răspuns (pentru Costyyysv):

Tu de unde stii? ti-ai luat-o si tu la oute?laughing

| mat31new a răspuns (pentru Costyyysv):

Sa ramana ipotent, da-l in rasa masii de curvar ciumpalac ordinar ce e.

| temugin a răspuns (pentru αnny):

Atunci pune pe cineva mai mare sa-l "convinga"

| αnny explică (pentru Costyyysv):

Am facut asta de nenumatate ori si domna diriginta ii mai da o palma, dar doamna directoare e asa de prietenoasa cu el incat i-au iesit cornite deja.
Acum tampitul ma suna!
Deci nu mai il suport!

| stalin a răspuns (pentru temugin):

Intr-adevar! cred ca e cea mai indicata metoda! cu siguranta va fi 'convins'!

| NoobOrPro a răspuns:

laughing)) am mai vazut baieti de astia(si eu sunt baiat), dar eu nu fac asa ceva, e urat... Are familie baiatu ala? Esti Bunaciune?(scuzeeee) pai va trebui sa faci ca in vremurile de demult ori dai la...(bilute) ori aduceti toate cate un ac si cand va mai da puneti acolo acul sa vedem cum o sa reactioneze (asta merge garantat) big grin, deci daca nu merge spune-le colegilor tai sa se adune si sa-i deie bataita la "fundulet"

| αnny explică (pentru NoobOrPro):

Are familie, dar tatal idiotului a fost in puscarie, deci ce educatie sa-i mai dea?
Da...sunt cam "bunaciune"... Iar ma suna! X-(

| NoobOrPro a răspuns:

Aaaaaaa dar cati ani are? Dece nu le spui parintilor sa vina putin si sa rezolve lucrurile... Asa a facut sora mea, acum toti baietii se tem de ia si aia mai mari big grin

| NoobOrPro a răspuns:

12, 13 ani si tu ai zis Cel Mai Rau Din Scoala laughing), nu ai vreo sora sau un frate (mai mari) sa-l puneti la punct, da are 12 ani frate cheama un baiat mai mare sa-i... una in bornau. Ciusss

| αnny explică (pentru NoobOrPro):

Ti se pare ca eu glumesc?
E mai rau ca cei dintr-a 9-a

| NoobOrPro a răspuns (pentru αnny):

Nu are cum e un pistalau de cartier big grin No comment big grin

| NoobOrPro a răspuns (pentru αnny):

Sau ai mai putea sa-i zici vorbe dure (toti se lasa la din astea) zii de ex. (fara prostii) "-Esti gelos ca mata nu te-o nascut fata? Frate de ce nu te faci transexual big grin " sau "Vrei sa-ti aduc o perna sa o strangi in ora poate si la baie?" naaa acumaam improvizat eu big grin asa faci copii sa taca big grin

| NoobOrPro a răspuns:

Astept fundita

| Durol a răspuns:

Chemati pe un baiat frate mai mare voi sa stea de vb cu el sa va lase in pace

| katahd01 a răspuns:

Daca vreti sa scapati de tot de asta puteti face urmatoarele : spuneti-le parintilor vostri ca va obliga si ca nu va lasa in pace pur si simplu fara sa vreti si mai mult ca sigur ei vor lua masuri pentru asta in cazul in care nu merge discutati cu un prieten mai "bazat" pe pielea lui la care respectivu nu are ce sa i faca si rugati-l voi frumos sa il snopeasca putin mai mult ca sigur una din doua va functiona!

| αnny explică (pentru katahd01):

Cred ca azi va veni mama la scoala..Si tatal unei alte colege deoarece tampitul asta i-a scrantit degetul.Nu-mi imaginez un alt copil mai tampit.Credeti-ma este un porc needucat.Nici nu stie sa citeasca, dar dna directoare il simpatizeaza foarte mult.

| katahd01 a răspuns (pentru αnny):

Deci pur si simplu spune-le colegelor tale si chemati toti parintii deodata... Adica discutati si spunetile parintilor ca vreti sa se vada toti tati sa vina sa rezolve si mai mult ca sigur vor intelege bineinteles ca se poate daca chiar vreti sa scapati de el!

| pitickXD a răspuns:

Dai cu piciorul sau cu ceva intre picioare la"diamantele" sala si amenintal ca asa o sa'i faci mereu cand va mai face aceste gesturi idioate si iti zic ca te va lasa in pace si pe tine si pe toti!

| RedSefu a răspuns:

Mie asa imi fac fetelelaughing)))