| bzzbzz a întrebat:

TPU! urgent nevoie de un sfat. Cer in special ajutorul fetelor. big grin
vineri seara pe la ora 6:30 imi organizez ziua d nastere intr-un pub. abia la ora 4 jumate ajung acasa de la scoala... poate si mai tz, pe la 5; d si nu prea am timp sa ma "cuafez" initial vroiam niste bucle dar nu am cand sa le fac... imi puteti propune altceva? ceva simplu, usoor, sa nu dureze mult dar de efect happy [ parul meu este destul de lung big grin]
multumesc!

3 răspunsuri:
| warmheart10 a răspuns:

Fa-ti o impletitura frumoasa lejere cu suvite scoase si poti sa optezi pentru accesorii dragute happy

| AndraMex3 a răspuns:

Hmm poti sa il intinzi cu placa, sa incerci macar sa il ondulezi cu ondulatorul sau placa, laughing sa il faci cu perii rotative pentru ai da volum sau laughing daca ai parul lung sa il prinzi intr-o coada mai special nu stiulaughing funda:X?

| Tynnna a răspuns:

Pai...avand in vedere ca este ziua ta, nu ai putea sa te invoiesti macar la ultima ora? In 2 ore nu prea cred ca o sa ai timp sa te aranjezi..ca asa suntem noi, fetele;;) Buclele arata foarte bine si sunt mereu de efect :X ai putea sa ti-l si indrepti, sa il tapezi putin in spate si sa iei decat partea din fata/bretonul si sa o/il rasucesti intr-o parte gen sarmaluta. http://1.bp.blogspot.com/......r_lung.jpg cam asa, nu prea am gasit imagini sa iti arat. bafta si La multi ani! :*