| maryanaa a întrebat:

va mai deranjez iar...in perioada in care suntem bolnave(menstruatie) se poate face sport(abdomene) sau afecteaza cu ceva? funda si vot:*:*

Răspuns Câştigător
| AlexandraCroft a răspuns:

Buna Moka!
Sportul in timpul perioadei de menstruatie este foarte indicat.
Deoarece astfel iti poate ameliora durerile menstruale.
Nu ar trebui sa te simtii ca o "leguma" cred ca, cunostii foarte bine senzatia pe care o ai cand esti pe "stop", probabil ca ai schimbari de spirit si ca iti poate creste fluxul ciclului daca depui efort, dar stii cum e.cu atat mai repede cu atat mai bine cu toate astea durerile trec mai repede si pe urma te simti mai bine.
Sper ca ti-am putut fii de folos.
Multa sanatate iti doresc.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de organismul fiecaruia. Dar, nu, nu ar trebui sa te afecteze cu nimic. Menstruatia este ceva perfect normal, ni se intampla tuturor fetelor, si inseamna ca esti o femeie sanatoasa. Eu fac sport de performanta, si in perioada in care sunt la menstruatie, si inca traiesc. Fa-ti exercitiile linistitawinking.

| Diabl0 a răspuns:

Mai bine stai linistita.

| BubuDx a răspuns:

Nu trebuie sa te fortezi cand esti in timpul menstruatiei. Daca ai dureri de burta sau te doare spatele nu efectua nimic. xD

| Phantasmagoria a răspuns:

Daca nu ai dureri, in momentul ala poti face,dar sa nu dureze mult si nici sa nu te soliciti prea tare. Eu as putea face,dureri nu am niciodata, dar mi'e incomod. Daca faci prea mult efort fizic poti face hemoragie. Inlocuieste exercitiile cu plimbarile, care nu te pot afecta cu nimic si te mentin in forma.

| iulianh a răspuns:

Sportul este indicat in acea perioada deoarece nu mai simti durerea asa tare plus ca iti trece mai rapid( nu te tine o saptamana, te tine 3 zile de ex)