Incearca sa folosesti lamaie,o sa se mai duca bronzul daca folosesti cam o saptamana lamaia(nu te astepta din prima!).Fa-ti si niste masti,nu conteaza cu ce,pot fi cu fructe, sau ce vrei tu, si o sa se mai duca.Nu te mai expune la soare, poarta palarie sa iti acopere fata de soare si crema cu spf.
Pui zeama de lamaie p o discheta pentru demachiant si te masezi, poti incerca cu lapte sau ulei pentru bebelusi
Incearca in fiecare zi o mascutza de iaurt pe care sa o aplici pe fata in locurile prea bronzate.Eu am intrebat de un dermatolog si el mi-a spus asta. Sper ca ti-am fost de folos. Pupici
Foloseste lamaie adica zeama de la o lamaie.lamaia albeste, dar cum tu zici ca esti destul de bronzata nu te astepta ca din prima sa te faci alba. fereste-te de soare cat mai mult posibil daca nu vrei sa te mai bronzezi
uite ca mai e4xista si lume care raspunde pe TPU
Buna, ai putea sa-ti dai pe fata cu o crema impotriva bronzului SPF 50 sau crema de albit de la farmacie e foarte buna si stay mai mult in casa te feresti de soare si dispare in 4-5 zile.Si eu ma bronzasem de parca aveam o bluza pe mine si mi-am dat cu ambele si au dat randament. bafta!
Lamaie dar am auzit ca ar fi si ceva cu rosii ( adica tai feli si le pui pe fata si stai asa )
nu am folosit niciodata dar stiu de la niste prietene
Incearca cu zeama de lamaie, dar si cu felii taiate aplicate pe fata.Cand vii de afara dupa ce esti expusa la soare curatate cu un tampon cu spirt si ai sa vezi cum se duce bronzul, de asemenea incearca cu ulei de bebelusi si el face minuni. Oalta metoda este lapte; e/iaurtul care iti face matasoasa si pielea si ti-o si albeste totodata.Incearca si gelul exfoliant.Iti spun ca daca faci macar jumatate din ce ti-am scris intr-o saptamana ti-ai diminuat destul bronzul, prietena mea cea mai buna a reusit.