anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat.sunt inalta am aproape 1.80. Am mai crescut in inaltime cu toate ca am fost la difeiti medici unde mii s-a spus ca imi sunt inchise cartilajele de crestere., si nu este dor in mintea mea deoarece m-am masurat la doctor.nu-mi place ca sunt asa de inalta, ma urasc, din cauza ca sunt atat de complexata nu prea am mai iesit din casa de 4 luni. funda! multumesc

7 răspunsuri:
| cosmywooz a răspuns:

Eu sunt prea mica dar aproape de inaltimea medie imi pare rau pentru tine

| keikop119 a răspuns:

Chiar nu trebuie sa te simti complexata,si eu sunt la fel ca tine,ma uit mai mult la defecte decat la trasaturile frumoase.
esti inalta,poti sa te bagi la modeling,poti sa te bagi la basketball, poti sa faci multe lucruri care altii n-ar putea sa le faca.
Iesi afara, distreaza-te cu prietenii tai si tu ai dreptul sa fii fericita!

| Amelya02 a răspuns:

Pai cati ani ai si cate kilograme ai?

| raluca111232 a răspuns (pentru Amelya02):

Am 20 de ani si in legatura cu kilogramele este adevart am mai multe decat ar trebui din cauza faptului ca nu fac nimic toata ziua. pe mine ma deranjeaza mai tare inatimea, ca de slabit stiu ca pot slabi

| warmheart10 a răspuns:

Multe fete doresc inaltimea ta, iar tu o detesti? Eu am o prietena mai inalta ca tine si ea se mindreste cu asta.

| Amelya02 a răspuns (pentru raluca111232):

Inaltimea ta este un avantaj. daca erai mica si supraponderala era mai rau.

| nika99 a răspuns:

Eu am 13 ani si 1, 77 m. La fel ma ingrijorez de inlatimea mea, si nu mia dorec sa mai cresc, dar multi ma asigura ca e normal )) Asa ca mindreste-te de inaltimea ta happy