Depinde de cat par ai, de ce crema folosesti, de cat timp o lasi sa actioneze, de cata crema folosesti. Se poate sa te tina si 5 zile, dar slabe sanse. Poti folosii ceara sau aparatul.
Si eu am folosit-o pe asta, roz, si din a 3-a zi au inceput sa creasca. Mie mi-a uscat pielea destul de rau si a trebuit sa stau mult cu ea (10-11 minute) si tot nu mi-a dizolvat toate firele de par. De iritat nu m-am iritat, dar creste ca la lama de ras foarte repede parul, in 2-3 zile e deja prezent. Mie nu imi place. Poate ca daca e pentru piele normala e mai buna si rezultatele sunt mai durabile, ca nu e la fel de blanda ca asta roz
Nu tine asa mult. Dupa a3a - a4a zi s-ar putea sa inceapa sa se vada. Si inca ceva, mie nu mi se pare chiar asa buna cea de la Emiplant sincer . Incearca mai bine de la Veet.
Bafta!
Depinde de crema ta şi de organism... oricum o să crească destul de repede, încearcă cu ceară:*
Heii! Epilatul cu crema tine 3-4 zile, nu prea conteaza ce crema folosesti.
Eu una ti-as recomanda epilarea cu ceara, este cea mai eficienta modalitate de indepartare a parului nedorit si, in plus, este durabila: firul creste in interval de 2-3 sapt. Daca ai pielea sensibila poti incerca Silk&Smooth Body Wax Strips, cu ceara de albine 100% naturala, delicata pentru piele. In plus mai poti incerca dupa epilare o lotiune calmanta.