| robertza a întrebat:

Va rog sa ma ajutati, vreau sa imi schimb rama ochelarilor si nu stiu ce sa aleg.Am fata rotunda, par saten, ochii caprui, iar in curand o sa ma tund in scari si cu breton intr-o parte.Msi!:*:*

Răspuns Câştigător
| HenkyPenky a răspuns:

Cand mergi sa ii faci probeaza mai multi si alege-i pe cei care crezi ca sunt cei mai ok si cu care te simti bine, asa fac de obicei, nu gasesti mereu acelasi model.;*

3 răspunsuri:
| PiceHopeLove001 a răspuns:

Daca esti tipul de fapata mai indrazneata ochelari mari rama rosie si in functie de dioptrie cu lentila mai groasa daca nu ceva discret forma patrata culoarea ramei neagra sau alba :* By the way : ai mei sunt patrati rama rosie lentila subtire si am fata tot rotunda deci merge si asa:*

| emokidayony a răspuns:

Pai ar trebui sa alegi ce iti place...Eu as prefera lentilele de contact{daca le suporti pe ochi}.Sau ochelarii cu rama neagra...Gen aceia EMO{Daca iti plac

Cred ca iti plac daca zici de breton intr-o parte :D ca astia http://www.google.ro/......tp?/imgres }sau rama roz/rosie ar fi draguti...depinde fff mult de stilul tau:*

| BellaKiოNana a răspuns:

Pai vezi si tu alege care ti se potrivesc mai bine
poti sa tii alegi in culoarea ochilor, sau chiar negri, dar decizia iti apartine
oricum acolo iti vor placea altii, pentru ca sunt diferite modele happy