| sakura1234 a întrebat:

va rog sa-mi raspundeti la aceasta intrebare am mare nevoie de pareri si fara rautati eu am par pe burta..nu exagerat dar am si as vrea sa stiu daca pot sa ma fac cu ceara dar fara sa se indeseasca sau sa creasca mai repede deoarece alta solutie nu vad..si vara cand port un tricou mai scurt se vede groaznic

4 răspunsuri:
| Laura927 a răspuns:

Epilare cu laser( se efectueaza la saloane profesionale,este destul de costisitor,exista doua tipuri de epilare cu laser,nu stiu exact diferenta sa iti spun,iti vor explica la salon)
In legatura cu epilare a cu ceara( cea de toate zilelelaughing ),in momentul in care te epilezi doar cu ceara,parul nu creste mai des/ aspru/repede, creste din ce in ce mai putin si mai fin si mai rar.
In zilele de azi ceara de epilat este din ce in ce mai eficienta, nu trebuie sa stai pana la nesfarsit sa astepti(cativa mm este suficient, plus ca poti folosi penseta daca te grabesti)
Eu folosesc de ani de zile ceara pentru epilarea picioarelor si azi abia daca imi mai iese cate un fir pe care il smulg cu penseta!
Epilarea cu ceara nu afecteaza!
Te poti epila linistita, parul eliminat cu ceara nu creste mai des/ aspru/ repede!

| tzus a răspuns:

Doar cu epilarea definitiva....altfel te vei epila mereu si va trebui sa si astepti sa-ti creasca cativa mm inainte sa te faci din nou

| sakura1234 explică (pentru tzus):

Cum adica? epilare definitiva imi poti da detalii? te rog

| tzus a răspuns (pentru sakura1234):

Http://www.eva.ro/......27742.html sper sa-ti fie de ajutor http://www.epilaredefinitiva.com/ pretul variaza in funtie de salon. si cat dai intr-un an la salon pentru epilare sau pe ceara si banda mai bine ii ti deoparte si iti faci direct epilarea definitiva