| Ofetitsaa a întrebat:

Va roog sa ma ajutati sa scap o data de cosuri! Cum scap de unul imi apar 2!cryingAm incercat tot felul de creme dar nici un rezultat.Cosurile imi ies doar in zona T, in restul fetei nu am cosuri. Daca conteaza ce tip de ten am atunci, eu il am mixt.Va rooog sa ma ajutati cu orice dar daca e vorba de alte creme sa nu coste mult si sa fie si din propria experientabig grin.Multuumesc! Fuunda!

5 răspunsuri:
| NoNameJunior a răspuns:

Hey! ia o felie de lamaie si pune-o pe fata.las-o 10-15 minute si repeta operatiunea 4-5 zile. daca ai multe cosuri este bine sa faci acest lucru o saptamana.crede-ma! si eu am incercat! si a mers.natural si GRATIS.super,nu?

| LLL2 a răspuns:

Foloseste gel de fata de la IWOSTIN si sterge fata doar cu prosoape de hartie. Dupa asta dai cu lotiune astringenta de la Elmiplant sau cu lotiune tonica de la Clearasil.

| JustYourHeroine a răspuns:

Eu folosesc Zynerit aproximativ de 4 saptamini. E minunat, pe mine chiar m-a ajutat! Ti-l recomand si tie!
Succes!

| LauraElenaLally a răspuns:

Pune-ti seara pe fata feliute de USTUROI si stai cu ele timp de 10-15 min. Eu asa procedez de cate ori imi apar cosurile. De la usturoi acestea se trag pe loc.