| Mirabela_2024 a întrebat:

Buna TPU va voi spune o intrebabre sper sa ma ajutati-ma duc la un concert si nu stiu cu ce sa ma imbrac caci o sa cant ma ajutati dar sa nu credeti ca sunt cantareata nu nu sunt dau auditzie adica auditzie! nu nu deloc o sa ma duc sa dau o incercare sa vad daca pot sa devin dar e in romania deci sa revenim ma ajutati cu ce sa ma inbrak am 16 ani funitzahappy

Răspuns Câştigător
| pisyyy a răspuns:

Pentru ca e iarna alege jeansi inchisi la culoare, un top simplu si un pulover sau sacou tot inchis la culoare. poarta botine tu toc inalt intr-o culoare stridenta pentru a-ti inveseli tinuta.adauga niste bratari colorate metalice/cercei xxl si gata.bafta :*

5 răspunsuri:
| ledzeppelin a răspuns:

Pai depinde de tema. Ce canti mai exact? Ce gen?

| Deutsssa a răspuns:

Pai in caz ca canti rock. ceva mai emo. dar depinde de stil. ceva mai comod in care sa te simti cu adevarat bine ti1ar sta de minune>:p< big grin...

| Wolfsz a răspuns:

Sincer, lasa auditia, treci pe la scoala, stai prost la capitolul coerenta in exprimare. S-au cam ingrosat randurile domnisoarelor virtuoaze dar sarace cu duhul...

| Mirabela_2024 explică:

Bine lasatzima sunt emo si? merg la scuala da si stiu sa cat la pian trompa citara viuara microfon mai am dat auditzie cand aveam 15 ani da?

| Reverse a răspuns:

Eu zic să treci pe la scUală, româna asta te bate grav.