Albastru de metil, violet de gentiana[se gaseste la farmacie e chiar f bun,, sau cauti la magazine vopsea pentru dar.dar am uitat cum se cheama.creca colorant.nu stiu se gaseste intr-un plic.nu in cutii sau altre chesstii.si e pana in 10lei!
sper ca te-am ajutat!
Albastru de metil. Problema e ca dupa cateva spalari s-a dus si culoare(care oricum, cu albastru de metil nu va iesi cum vrei tu). Iar cand te prinde ploaia, te patezi toata. La fel si in cazul spary-urilor, care de altfel se duc mai rapid, din cate stiam eu. Oricum, daca tu esti cea din poza de la profil, va trebui sa te decolorezi ca sa iti prinda un albastru de genul acela. Cel mai safe ar fi sa te duci la coafor, mai ales daca nu te-ai mai vopsit pana acum.
Poti sa iti iei un nuantator, care iti va colora parul, dar va iesi cu mult mai inchis, considerand ca ai parul mai inchis decat blond. daca il ai blond, iti va iesi un albastru mai deschis. culoarea se duce in 2-3 saptamani maxim
daca vrei ceva mai natural, opteaza pentru colorarea cu albastru de metilen[pentru par albastru] sau violet de gentiana [pentru par violet]. dizolvi niste picaturi in apa[conform cat de intensa vrei sa fie culoarea] si apoi iti inmoi podoaba in apa, pentru vreo cateva minute. culoarea se duce in 3-4 saptamani maxim.
singura alternativa la nuantare si colorarea naturalacu albatsru de metilen ar fi spray`urile de care ziceai si tu
Buna...
Pai pe la magazine, la standurile pentru par vei gasi acolo niste spray uri de colorat parul.Cu altceva nu stiu, dar in niciun caz sa ti l faci cu vopsea!
Si eu in vara trecuta mi l am facut cu un spray de culoare violet.Ti as fi spus cum se numeste ca sa poti sa ti cumperi si tu (era foarte bun) doar ca nu l am luat de la noi din tara.In fine,parerea mea e ca daca chiar iti doresti sa ti faci parul,cumpara ti un spray care coloreaza.
Si eu cred ca o sa mi l fac la vara, si un albastru chiar merge bine. E foarte draguta culoarea. Mult succes, sper sa ti iasa foarte dragut parul.
violetaaaa11 întreabă: