| AllleAlllexandra a întrebat:

Buna TPU happy!
Vara trecuta mi-am pus suvite roscate pe par si acum as vrea sa imi vopsesc tot parul roscat si as vrea sa stiu daca imi distrug chiar asa de tare parul...o colega de-a mea mi-a spus ca o sa mi se distruga foarte rau parul... oricum mi distrus pentru ca mi subtire parul dar nu stiu ce sa zic..chiar vreau sa ma vopsesc.voi ce ziceti?

Răspuns Câştigător
| princess a răspuns:

Prietena ta avea dreptate.Ca sa obtii o culoare frumoasa rosie trebuie mai intai sa iti decolorezi parul, apoi sa aplici culoarea rosie, care bineinteles ti se va duce in cel putin doua saptamani si va ramane un fel de portocaliu.Deci daca iti aplici rosu trebuie sa il intretii, si sa te vopsesti de 2 ori pe luna ca sa mentii acea culoare frumoasa. cum tu ai parul subtire,imagineaza-ti cat o sa il maltratezi.Da,este adevarat exista produse de ingrijire,dar cu toate acestea,daca este necesar sa te vopsesti atat de des nu numai o sa distrugi parul pe dinafara ci si pe dinauntru.O sa iti cada mai des,etc. Daca pur si simplu vrei sa folosesti un sampon temporar care se duce cu spalarile, asta este altceva, este mai putin agresiv, pentru ca, contine apa oxigenata intre 6 si 10 %, pe cand vopselele permanente contin de obicei apa oxigenata de 20%.
Numai ca, cu samponul acela temporar sau baie de culoare cum i se mai spune, nu o sa obtii aceias nuanta rosie si placuta ca, cu o vopsea permanenta. Daca te mai pot ajuta cu ceva, cu placere.success

| AllleAlllexandra explică (pentru princess):

Nu vreau sa ma vopsesc rosu aprins.un rosu mai inchis vreau.

Anul trecut am avut suvite de o nuanta rosu aprins si dupa 9 luni mi s-au facut asa mai portocalii suvitele.Mama mea e vopsita in rosu aprins si de o luna jumate nu s-a vopsit si ii arata inca parul superb. nu trebuie sa te vopsesti de 2 ori pe luna, mama mea o data la 2 luni se vopseste numai.iar eu daca ma fac rosu mai inchis nu o sa trebuiasca sa ma vopsesc asa de des happy

| princess a răspuns (pentru AllleAlllexandra):

Sincer 9 luni mi se pare exagerat de mult pentru a se schimba culoarea din rosu in portocaliu.Dar nu stiu ce produs ai folosit si nu ma contraciz.Da, exact ce iti spuneam, vopselele permanente dureaza mult dar cel putin odata pe luna trebuie vopsit la radacina,(asta pentru cine doreste sa il intretina cat mai bine, pentru persoanele care nu le deranjeaza sa i se vada radacinile, asta e altceva) pentru ca parul creste si unde creste trebuie sa vopsesti din nou.Si da, ai dreptate despre ca mama ta se vopseste la doua luni, dar probabil ea nu s-a decolorat inainte sa isi puna rosul asa-i? de aceea culoarea s-a mentinut destul de bine, dar nu poti sa imi zici ca nu i se vad radacinile? daca se decolora inainte sa puna rosu iti pot garanta ca nu ii dura culoarea mai mult de doua saptamani.Eu iti vorbesc din experienta.Este decizia ta, eu doar ti-am dat un sfat.success

Http://www.dasolutii.ro/......nala-.html
o nuanta din asta as vrea :)

Da inteleg, ceva mai spre visiniu.Asa da.

Si l-a decolorat deaorece avea o nunata de negru albastrui inainte sa se vopseasca happy. De vazut i se vad radacinile foarte putin dar nu arata deloc rau si ii rezista happy.

Cam asa imi imaginam in mintea mea cand mi-ai zis ca vrei o nuanta mai inchisa.Da, este ton pe ton adica un fel de baie de culoare.Cum ti-am explicat mai sus, este mai putin agresiv cu parul si in plus nu ti se vad radacinile, pentru ca el dispare cu timpul, lasand o culoare uniforma parului, in schimb culoarea permanenta nu dispare dar cu trecerea timpului parul creste si radacinile incep sa se observe.

Multumesc mult de tot pentru toate sfaturile tale si pentru timpul pe care ti l-ai cam pierdut cu mine happy :*! Multumeschee hee!

Eiii,nu am pierdut timpul, mi place ajut daca pot

22 răspunsuri:
| dodo1530 a răspuns:

Am o colega care chiar avea un par frumos si dupa ce s-a vopsit,... zisi ca a bagat degetele in priza...
Uite daca vrei chiar asa de mult sa te vopsesti, poti folosi un spray si sampoane speciale etc., dar nu vopsea. Spray-ul afecteaza mai putin firul de par. big grin

BAFTA!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce culoare e parul tau de acum?
Eu m-am tot vopsit in fel si chip si nu m-a afectat, il tund la doua sau trei luni (mai precis cand imi amintesc laughing ). Dar de cand am inceput cu placa s-a cam terminat smecheria din moment ce am si firu subtire.

In fine, sampoane si tratamente bune gasesti la fudge si tigi.

| ReusxD a răspuns:

Trebuie sa folosesti o vopsea de calitate si sa te speli cu sampoane speciale ca sa fie parul frumos ca inainte.

| AllleAlllexandra explică (pentru ReusxD):

Ce sampoane mi-ai recomanda?

| ReusxD a răspuns (pentru AllleAlllexandra):

Head si Solder sau cum naiba ii zice

| AllleAlllexandra explică (pentru ReusxD):

Pai din ala folosesc de cand ma stiu happy

| ReusxD a răspuns (pentru AllleAlllexandra):

Na nu stiu

| CatalinaMaria17 a răspuns:

Da,este adevarat insa daca folosesti o vopsea buna si te speli cu sampoane speciale parul o sa fie la fel de frumos.

| AllleAlllexandra explică (pentru CatalinaMaria17):

Vopsele de la Londa sunt bune? Si ce sampoane mi-ai recomanda pentru par care sa fie bune?

| CatalinaMaria17 a răspuns (pentru AllleAlllexandra):

Da,sunt destul de bune.Samboane sunt diverse, poti cauta pe net sau intrebi la Plafar.