| anonima188888 a întrebat:

vi se pare ca daca am pus o poza pe insta in care port o geaca de iarna mai groasa, am gresit? mai multe prietene mi.au zis sa o sterg ca pozele cu geaca nu sunt deloc aesthetic si sa fac altadata fara geaca. au dreptate sau nu? mie imi place cum imi sta cu geaca, dar ele mi.au zis ca nimanui nu ii sta bine. voi ce parere aveti? pot fi si gecile aesthetic?

Răspuns Câştigător
| Vlad1239900 a răspuns:

Nu conteaza parere altora, daca tie iti place cum arati in aceea poza atunci este foarte bine.

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-au bani de geaca

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Daca tie i ti place numai conteaza ce spun prietenele sunt invidioase pe tine ca esti mai frumoasa decat ele.

| Crescent a răspuns:

Ce au spus ele nu are niciun sens. Cat timp e contul tau, doar tu ai dreptul sa alegi ce poza pui pe profil

| motanel2005 a răspuns:

Draga mea prietena de pe TPU, știi cum e vorba aia: lumea latră cainii vorbesc? sa își vadă de alea 3 clase ale lor ca poate le termina pana la menopauza?☕

Răspuns utilizator avertizat
| Catalin77945 a răspuns:

Daca tie iti place, nu prea conteaza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce înseamnă prostia asta? Eu cred ca prietenele tale sunt invidioase pentru ca ai ieșit bine in poza sau este o poza reușită. Nu are nicio trebuie geaca! Ce prietene de cacao

| ella7emma a răspuns:

Cum te cheama pe Instagram? Puffer jaket utile se poarte foarte mult anul asta, nu stiu daca si in România dar in Anglia am vazut foarte multe persoane purtându-se, si in realitate si pe social media, daca tie iti place poza nu o șterge, este Instagramului tau.