Esti numai buna. Si eu dupa ce am ajuns la 1, 72 am stagnat, pe la 16 ani.
Din experienta mea insa o sa-ti gasesti mai greu prieteni mai inalti ca tine cu cel puti 10 cm, ca sa poti sa porti tocuri inalte, ca vad ca in zilele noastre fetele cresc inalte si baietii raman pirpirii!
In orice caz nu esti mica. Inalta poate, dar daca parintii tai sunt si ei inalti, asa trebuie sa fii. E foarte bine asa!
Eu având aproape aceeași vârstă ca tine, şi am doar 1, 55 consider ca tu ești destul de înaltă.
Însă e normal să ai această înălțime.
Eşti perfectă!
E inaltime normala. Nu cred ca o sa cresti mai mult de 175 si nici nu ar trebui sa-ti doresti pentru ca, fata fiind, intervin si tocurile si dupa nu arata bine.
Fetele mereu se dezvolta mai repede decat baietii, deci nu trebuie sa-ti faci griji legate de aspectul tau exterior, esti numai bine.
Pai esti putin mai inalta dar : tinand cont ca, decat pitica mai bine inalta e mai bine asa
Nu, mie mi se pare ca esti superba adica esti in regula la varsta pe care o ai si la inaltimea actuala adica nu cred ca vrei sa fi o paluga inalta am mai intalint asa ceva si nu aratau bine deloc
sall o sear placuta
Da mi se pare ca esti prea inalta pentru ca eu sunt mult mai mica dar stai linistita eu am 12 ani si sunt cea mai scunda din clasa deci nu nu esti! Funda? Te roggggg!
Controleaza'ti cuvintele!
Eu am 11 ani si am 1.72... Dar e normal sa ai o inaltime ca aceasta la 15 ani.
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: