In locul tau m-as imbraca cu rochia gri,cu sandale negre,bratari de argint,glos transparent(fara sclipici),cerceii aia, un labtisor de argint(mi se pare frumos sa porti acelasi metal la toate accesorile). te creionezi la ochi(cu negru), dai o tenta de fard gri/negru si cred ca-ar merge bine un dres(d-ala de culoarea pielii) si...esti gata
Cu rochita de blug, cu bratara de arginr lantisorul ce l mai fin de argint un strugurel
niste sandale
albe si machiaj ff putin ce culoare vrei
Pai din cate mi-ai enumerat pe aici eu ti-as recomanda sa combini:
Rochita gri,cu balerini,cu o bratara de argint + lantisor, glos transparent, un machiaj de zi si cercei de argint mai lungi. :*
Eu as zice mai intaii sa iei bratarile albe si argintii,glosul transparent,lantisorul de argint, converse(sau ceva de genul, daca aibluza mov si eu as zice (daca ai) shortzi . SPer sa-ti fi fost de ajutor
Salut.iti pot propune urmatoarele:1)rochita gri 2)balerini crem 3)bratari albe 4)glos roz 5)machiajul ipentru ochi ceva cu albastru deschis sau roz deschis 6)lantisoarele de argint.si parul depinde daca e cret poti sa ii pui o clama frumoasa intr-o parte dar daca e drept ti-as propune sa-ti pui o floare bej.pa-pa
DaciaRomania întreabă: