| AliKilljoy a întrebat:

Voi ce lotiuni, creme..etc.pentru cosuri folositi....adica nu am multe cosuri imi mai apar uneori 1-2. Ceva sugestii?

8 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Incerca Ivatherm akne-syt, pentru mine a facatut minuni si e super buna, uite aici si un review:
http://polly-lena.blogspot.ro/2013/01/review-ivatherm-akne-syt.html

| Konata a răspuns:

Buna!
Eu folosesc crema de galbenele. Este foarte buna si o folosesc impotriva tuturor problemelor pe care le am la nivelul pielii. Ea trateaza cu eficacitate cosurile, sgarieturile, ecsemele, infectiile, iritatiile, bubitele, etc.

O seara buna!

| Etelca a răspuns:

Heyy! Crema de la Brevoxyl este foarte buna, ti-o recomand! Costa in jur de 23 si chiar face minuni! Daca vrei o alternativa mai naturala, foloseste crema de galbene, costa aproximativ 4-5 lei. Pupici!:**

| CrazySunshine a răspuns:

Buna! Eu folosesc sapan de ganoderma. Intr-o vreme mi s-au facut multe cosuri si am cumarat acest sapan, m-am spalat pe fata cu el si in scurt timp mi s-au dus cosurile iar acum imi apar foarte rar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna

Desinfecteaza zona cu spirt, spala-te pe fata, aplica crema hidratanta!
Pa-pa

| Krosa a răspuns:

Nu e prea bine sa folosesti creme fiindca cand vei fi mai mare pilea ta va imbatrani mai repede in viitor asacaCeva natural ardei iuti ( musca din el si ce a mai ramas pipaiel pe cos s-ar putea sa te cam usture) Spalate foarte mult pe fata. Nu iti ascunde cosurile cu fondul de ten (atunci ele se vor face mai mari)

| Anonim5566 a răspuns:

Lotiune purificatoare, anti exces de sebum, baton corector.

| Yashmine a răspuns:

Buna, eu nu am folosit niciodata lotiuni sau creme pentru cosuri, m-am demachiat foarte bine dimineata si seara chiar daca nu am fost machiata si am folosit sapaun pentru fata dove!
PS: nu am avut probleme cu cosurile niciodata, mentionez am 20 de ani.