Buna!
Incerca Ivatherm akne-syt, pentru mine a facatut minuni si e super buna, uite aici si un review:
http://polly-lena.blogspot.ro/2013/01/review-ivatherm-akne-syt.html
Buna!
Eu folosesc crema de galbenele. Este foarte buna si o folosesc impotriva tuturor problemelor pe care le am la nivelul pielii. Ea trateaza cu eficacitate cosurile, sgarieturile, ecsemele, infectiile, iritatiile, bubitele, etc.
O seara buna!
Heyy! Crema de la Brevoxyl este foarte buna, ti-o recomand! Costa in jur de 23 si chiar face minuni! Daca vrei o alternativa mai naturala, foloseste crema de galbene, costa aproximativ 4-5 lei. Pupici!:**
Buna! Eu folosesc sapan de ganoderma. Intr-o vreme mi s-au facut multe cosuri si am cumarat acest sapan, m-am spalat pe fata cu el si in scurt timp mi s-au dus cosurile iar acum imi apar foarte rar.
Nu e prea bine sa folosesti creme fiindca cand vei fi mai mare pilea ta va imbatrani mai repede in viitor asacaCeva natural ardei iuti ( musca din el si ce a mai ramas pipaiel pe cos s-ar putea sa te cam usture) Spalate foarte mult pe fata. Nu iti ascunde cosurile cu fondul de ten (atunci ele se vor face mai mari)
Buna, eu nu am folosit niciodata lotiuni sau creme pentru cosuri, m-am demachiat foarte bine dimineata si seara chiar daca nu am fost machiata si am folosit sapaun pentru fata dove!
PS: nu am avut probleme cu cosurile niciodata, mentionez am 20 de ani.