Hey, dap este destul de ok..acum depinde si la ce liceu te duci ca daca este unul cu uniforma nu prea e ok. poti inlocui tricoul roz cu unul alb cu cv pe el sau simplu:* va arata mult mai bine nu numai roz si rosu:* Sper ca ti-am fost de ajutor
E bine, dar cred ca ar trebui sa te imbraci mai uniform, cu niste haine alb negru daca asa se respecta la voi in scoala, pentru ca noii profesori sa-sipoata crea o impresie buna pentru tine. Multa bafta. Pupici))
Ori imi iau o rochie lunga, neagra in fundal si modelul albastru deschis, bleu si alb. Ori pantaloni scurti cu un tricou. Sau in cel mai bun caz, blugi negri cu un tricou [nu conteaza culoarea tricoului]
Mm misto prima zi si eu oare ce colegi o sa am sper sa fie de gasca nu ca cei vechi apropo la ce liceu esti?:p
Da, de ce nu? E chiar perfect Cat timp culorile nu sunt prea stridente.
Eu imi iau o pereche de blugi simplii, putin taiati, un tricou cu niste embleme si taieturi, albastru cu rosu, si in picioare adidasi.
Mh. ar fi frumos abiliamentul acesta doa rca pentru prima zi de scoala, profesori mai asa. mno pare prea 'piti' strident
As-i zice ca ar fi mai ok perechea de blugi rosii si o camasa ceva alba cu balerini