Parul nu creste mai lung cu masti...E vrajeala. Dar iti recomand un supliment de biotina 5000-10000 mcg. Atentie daca esti predispusa la acnee, ar putea fi un efect secundar. Incepe cu 5000 si vezi cum e. E posibil sa ti-l mai si indeseasca, nu doar sa iti creasca mai lung. Si uleiul de ricin la radacini daca vrei sa fie si mai des si mai puternic. Toate bune, sarbatori fericite!
Alimentatia, stilul de viata afecteaza parul. Cu cat ai o dieta mai sanatoasa si bei apa cu atat parul o sa creasca si nu numai o sa creasca, ci o sa fie si sanatos. Mastile nu prea au efect. Am mai auzit de persoane care iau Forcapil(sa te documentazi in legatura cu el, eu nu stiu prea multe)
Uleiul de ricin este cunoscut ca fiind o varianta excelenta cand vine vorba de stimularea cresterii/indesirea parului. In acelasi timp, si capsulele de la Forcapil sunt o solutie ideala pentru chestia asta. Pe langa faptul ca ajuta parul sa creasca mai des si sanatos, intareste unghiile si ofera un aspect mai sanatos pielii.
Pe langa lucrurile astea, conteaza enorm si alimentatia, stilul de viata, sanatatea mentala/fizica. Stii vorba aia, esti ceea ce mananci.
Alex10092003 întreabă: