| Sunia611 a întrebat:

Buna TPU,vreau sa am un glow up. Cum sa fiu mai feminina,sa învăț să machez, sa arat mai bine?

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Tot nu ai invatat nimic din greselile facute pana acum?
Esti mama si minora pe deasupra, ai gresit si te-ai ales cu un copilas, stand amandoua pe capul parintilor tai, dar tot ce te intereseaza acum este cum sa arati cat mai bine, ca sa iesi dupa agatat barbati?

| Sunia611 explică (pentru Violleta2022):

Nu mă interesează să arăt bine pentru bărbați mă interesează sa arat bine pentru mine plus că am un soț așa cum e și nu mai îmi trebuie altceva. Copilul ăsta nu e o greșeala îmi asum că l-am făcut și o să îl cresc cat despre părinții mei ar trebui sa fie mulțumiți că le-a făcut o grămadă băiatul ăsta în curte plus că nu îi deranjează de loc că stăm la ei. Iar dacă pe tine te duce capul doar la agățat e fix treaba ta pe mine nu mă interesează să agăt ceva mulțumesc pentru răspuns

| Sunia611 explică (pentru recedaniel1):

Mulțumesc

Bula
| Bula a răspuns:

Intreaba-ti sotul, cum i-ai placea mai mult!?!

| Andi24 a răspuns:

Glow up?! Ce s-a intamplat cu limba romana? Totul incepe din interior.

| Sunia611 explică (pentru Bula):

A spus că nu știe plus că nu e neapărat vorba de el simt nevoia să am o schimbare sa arat altfel și vreau asta mai mult pentru mine nu pentru el

Bula
| Bula a răspuns (pentru Sunia611):

Discutati impreuna, sa va placa amandurora!

| Sunia611 explică (pentru Bula):

Mulțumesc pentru răspuns

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Andi24):

N-a prea dat pe la scoala, e mama minora

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Sunia611):

Iti asumi? Nici nu cunosti semnificatia cuvantului. Ai prins din zbor fraza asta super-uzitata.
Tu nu iti asumi nimic, pentru ca nu ai cum. Nu ai venituri, esti intretinuta si tu si copilul tau de catre parinti.
Asa ca elimina din vocabular fraza asta: "Imi asum"!