anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU,vreau sa am un glow up. Cum sa fiu mai feminina,sa învăț să machez, sa arat mai bine?

Răspuns Câştigător
| me0w73 a răspuns:

Haine mai lipite de corp presupun. daca esti insecure cu talia sunt pe net tot felul de corsete de luat pe sub haine. imi place mult decolteul in V. Ajuta si sa mirosi frumos most of the time. Conteaza si parul, recomand buclele sau leyerele.La capitolul machiaj depinde. daca preferi eyeliner sunt multe tutoriale pe net, de acolo am invatat si eu, daca tie greu sa folosesti eyeliner fa-ti doar pe pleoapa gen linie neagra la baza nu stiu cum se numeste dar e f usor de facut. poti incerca cu o paleta sa iti faci la eye corner cu alb si la sfarsitul ochiului cu marouri, nuante de rozuri. Blushul e foarte dragut, recomand si highliter, daca vrei sa ti pui in evidenta genele poti lua un curler. Poti sa ti faci si sprancenele (gen sa le pensezi, nu recomand sa ti le faci cu creion sau asa ca e greu poti folosi clear mascara sa le aranjezi). Flare jeans arata foarte bine tho si ii recomand

| Sunia611 a răspuns (pentru me0w73):

Mulțumesc mult

| Sunia611 a răspuns (pentru me0w73):

Toată lumea ma judecat vreau o schimbare pentru mine nu pentru altcineva plus că e greu ca fata sa nu ști să te machiezi sau sa te coafezi.E nașpa că de fiecare daca când mă duc la un eveniment dau doua milioane la cineva să mă facă nu e vorba de bani dar mă simt eu prost că nu știu

18 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Intreaba-ti sotul, cum i-ai placea mai mult!?!

| Sunia611 a răspuns (pentru Bula):

A spus că nu știe plus că nu e neapărat vorba de el simt nevoia să am o schimbare sa arat altfel și vreau asta mai mult pentru mine nu pentru el

| Bula a răspuns (pentru Sunia611):

Discutati impreuna, sa va placa amandurora!

| Sunia611 a răspuns (pentru Bula):

Mulțumesc pentru răspuns

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

N-a prea dat pe la scoala, e mama minora

| Sunia611 a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Și totuși nu înțeleg ce va pasa vouă ce fac cu viața mea am pus aici o întrebarea și atâta tot nu am pus să mă judecați voi. Și încă ceva voi nici măcar nu știți cine sunt cu adevărat că asta e cont fals așa că nu mai comentați

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Sunia611):

Esti copil, e tot ce trebuie sa stim.
Si nu vrei sa asculti, asta e cel mai grav.

Ascult da mă enervează faptul că toata lumea mă judecă...dar nimeni nu îmi înțelege povestea de fapt

Asta trebuia sa iti asumi cand ai devenit mama minora.

| Sunia611 a răspuns:

Nu mă interesează să arăt bine pentru bărbați mă interesează sa arat bine pentru mine plus că am un soț așa cum e și nu mai îmi trebuie altceva. Copilul ăsta nu e o greșeala îmi asum că l-am făcut și o să îl cresc cat despre părinții mei ar trebui sa fie mulțumiți că le-a făcut o grămadă băiatul ăsta în curte plus că nu îi deranjează de loc că stăm la ei. Iar dacă pe tine te duce capul doar la agățat e fix treaba ta pe mine nu mă interesează să agăt ceva mulțumesc pentru răspuns

Iti asumi? Nici nu cunosti semnificatia cuvantului. Ai prins din zbor fraza asta super-uzitata.
Tu nu iti asumi nimic, pentru ca nu ai cum. Nu ai venituri, esti intretinuta si tu si copilul tau de catre parinti.
Asa ca elimina din vocabular fraza asta: "Imi asum"!

Nu sunt întreținută așa mult de părinți cum crezi părinții mei nu au bani tatăl are pensie dar o cheltuie in 2 zile pe băutura mama mea nu are loc de muncă daca nu ști nu mai vorbi și cum am spus îmi asum că dacă nu îmi asumam mă duceam și îl dădeam la casa de copii sau avortam pentru că atunci când am aflat că sunt gravida încă mai puteam sa fac avort nu era târziu

Draga de tine, la alta postare scriai ca iubitul tau "te face" de bani, ca ai mai multi bani ca el, ca parintii tai iti dau multi bani.
Ca tu iei bursa (nu ai cum, daca nu frecventezi scoala) si ai alocatie (292 de lei)
https://www.tpu.ro/......uni-toate/
Deci?
Foarte bine ca iti cresti copilul, dar pune mana si termina scoala, ca asumarea asta a ta depinde in mod direct de posibilitatea de angajare. Iar fara BAC, slabe sanse!
Parintii tai, asa buni sau rai, nu sunt vesnici. Iar iubitul poate disparea oricand din peisaj.

Da iubitul meu e cum e dar el mi-a schimbatviața într-un fel e mai complicat