Sanii sunt alcatuiti din tesut adipos +tes.gladular--- ingrasandu-te sau slabind, volumul sanilor se modifica in functie de numarul kg castigate sau pierdute. Daca sanii tai sunt mici, pierderea in greutate ii va face mai mici si mai putin fermi.
Numai bine!
Opinia mea este ca nu ar trebui sa consumi acest produs, deoarece am auzit ca dupa te ingrasi mai mult
Buna. Si pe mine ma tenteaza pachetul asta :D. Nu am luat pana acum pentru ca am tot intrebat la Plafar daca au primit vreun feedback de la cineva care a cumparat SilhouetteHelp, si pana acum nimic. Stiu insa o persoana care a luat ColonHelp. Zice ca nu a slabit de la el, dar s-a simtit foarte bine si a vazut rezulultate in ceea ce priveste parul, unghiile, tenul si nivelul de energie. Ca detoxifiant, este foarte bun. Cine stie, poate in combinatie cu Silhouette si cu putin regim alimentar vei reusi sa dai jos cateva kilograme.
Oricum primavara este indicata o cura de detoxifiere si cred ca rau nu are cum sa-ti faca.
Uite aici cateva sfaturi in privinta alimentatiei care te-ar putea ajuta sa slabesti: http://artaeducatiei.com/2011/08/5-pasi-simpli-pentru-a-pierde-in-greutate/
Sper sa-ti fie de folos informatiile si tine-ma la curent daca iti iei pachetul ca ma intereseaza si pe mine!
MaryMaria333 întreabă: