Iti spun eu ce sa faci... apuca-te sa le faci cinste la restul si vei deveni foarte populara
Nu iti atragi prieteni adevarati prin haine, ci prin comportament. daca vrei ca lumea sa vrea sa te cunoasca si sa se imprienteneasca cu tine, trebuie in primul rand sa fii cea mai buna la invatatura, ca sa le trezesti interesul. Apoi, trebuie sa fii mereu asa cum ai zis: calma, draguta, amabila, intelegatoare si inteligenta.
Ma uimesti. Vrei sa devi populara si sa ai prieteni cu niste haine amarate si o atitudine care sa lase de dorit? Asta nu e popularitate ci doar extravaganta si poate chiar nesimtire. Daca asta vrei sa devi atunci ia exemplu de la pitipoance si imbracate cat mai sumar sa vezi dupa cati " prieteni" ai sa ai.
Eu si altii N mii de oameni nu am murit fara sa fim populari sau extravaganti si totusi ne-am remarcat prin simplitate, bun simt, inteligenta si am ajuns mai apreciati decat "populari" scolii despre care se barfeste si care sunt terfeliti si tarati prin noroi zilnic.
Eu una iti urez succes in ceea ce vrei sa faci, insa nu te sustin fiindca popularitatea e o cauza pierduta ^-^.
De obicei persoanele populare in scoli sunt ori curve ori clovni. Mai bine multumeste'te cu ce ai.
Hmm.true.ce au zis ceilalti.dar de ce vrei sa fi o fata super populara...a zis cineva jos...persoanele populare//fetele majoritatea fumeaza, sunt parasute.asa ca mai bine stai la locul tau.dak o sa fi populara multi o sa te prosteasca.sa fumezi
nu ii interesant
Intelege'te cu clasa ta.asta conteaza si sa ai prieteni adevaraty!
Nu prea ar trebui sa te schimbi.fiecare e special in felul lui.dar daca tu chiar vrei asta atunci incearca sa te imprietenesti cu persoanele care sunt mai populare si asa vei ajunge si tu.