| aurorica78 a întrebat:

vreau sa imi raspundeti la 2 intrebari!

1. Doctorul dermatolog imi poate spune ce crema sa folosesc impotriva vergeturilor?

2. Operatiile cu laser se pot face doar dupa varsta de 18 ani?

Dau fundita! Va rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| Manuela18 a răspuns:

1 Da, doctorul iti poate recomanda o crema care sa-ti estompeze vergeturile si sa le elimine. O sa-ti recomande o crema care sa se potriveasca cu tipul pielii tale si cu nivelul vergeturilor. O sa-ti recomande o crema cu extract din melci cel mai probabil.
2.Da,dupa varsta de 18 ani se fac operatiile cu laser. Pot aparea probleme daca se fac sub varsta de 18ani.

2 răspunsuri:
| Rawrss a răspuns:

La prima intrebare nu stiu sa iti raspund...dar la a 2-a varsta minima este de 20 de ani din cate stiu eu.
Succes!

| afrodita3333 a răspuns:

Da la amandoua laughing Doctorul meu a zis ca nu sunt creme care sa functioneze si nu am decat sa raman cu ele asa si sa am grija sa nu ma ingras brusc sau sa slabesc brusc.
Nu stiu sigur care e varsta pentru operatii(banuiesc ca te refereai la cele pentru indepartarea vergeturilor)dar cu siguranta este dupa 18 sau chiar 20 de ani pentru ca trebuie sa se termine procesul de crestere a organismului.
Am auzit ca unguentul de galbenele este bun pentru vergeturi dar trebuie sa te dai zilnic si rezultatele apar foarte greu dar cica functioneaza.