| Ad3ian a întrebat:

Vreau sa imi raspundeti la intrebarea urmatoare:cum sa ma tund sa imi pot face freza asta http://www.tunsori-noi.com/files/images/tunsori-barbati- 22.jpg.Sa imi ziceti cum sa ii zic la frizer sa ma tunda.Si mai am o intrebare apropo:voi ce produse de par folositi? Momentan folosesc gel si fixatix de la Taft dar am impresia ca gelul nu intareste bine parul,fixativul face o treaba mai buna, daca stiti produse mult mai buna va rog sa postati.Cel mai bun raspuns primeste funda!

3 răspunsuri:
| Miki280 a răspuns:

Arata-i frizeritei poza si o sa stie ea, nu se vede poza care ne-ai aratat-o. Eu nu folosesc produse pentru par, dar te sfatuiesc sa folosesti doar un singur produs, sa nu-ti afecteze parul adica sa folosesti ori gel, ori fixativ si fa-ti lunar / la cateva saptamani o masca pentru par cu ulei de masline pentru ca o sa ramai fara de la atatea produse pentru aranjat.

| Iacob_Eduard_1992 a răspuns:

Site-ul nu merge dar de pot ajuta cu gelul, cauta si cumparati gel Giorgi asa se numeste... este cel mai bun intalnim pana acum de mine tine parul intarit.

| Branzaburdoof a răspuns:

Spune-i frizerului sa te tunda alla 0 sau sa mai taie din cap laughing