Cu siguranta mai intai samponul, si dupa masca ( dar vezi cat trebuie lasata) trebuie sa scrie pe ambalaj, de obicei se lasa vreo 15 minute ca sa actioneze
Prima data samponul dupa masca. Cu cat lasi masca mai mult cu atat mai bine cam 20-30 de minute e bine dar eu stau de obicei 30 de minute si e foarte buna. Daca vrei sa incerci o masca facuta in casa incearca un iaurt cu o lingura de cacao. Stai cu masca asta 4-5 ore. E de bine sa o pui inainte sa te culci. Sper ca ti-am fost de ajutor.
Orice fel de iaurt?
Sa nu fie dietetic cu cat mai gras cu atat mai bine.
Dar masca cu iaurt si cacao la ce ajuta? Pentru netezire? Crestere? Varfuri?
Cam pentru tot acum. Mai mult pentru crestere si iaurtul fiind gras hraneste pielea foarte bine cacaoa il face sa miroasa superb si nu se ingrasa decat dupa vreo 7-10 zile
Ok. O sa il incerc. Multumesc!
Mie chiar imi place masca dar sa stai cu ea cel putin 4 ore. Si sa fie pe par uscat.
Deci ei un iaurt gras, cacao amara si bine-nteles ulei de ricin sau de masline. Pui tot iaurtul, o lingura de cacao si una de ulei de ricin sau masline. O aplici pe par uscat, stai cu ea minim 4 ore. Cu cat stai mai mult cu atat mai bine
Da, te speli cu sampon si clatesti, apoi lasi masca jumate de ora sa actioneze si gata ai rezolvat problema!