| alisa95 a întrebat:

vreau sa ma ajutati cu un sfat nu stiu de ce de la o vreme imi cade parul. mai ales dupa ce fac bae e dezastru nu stiu ce sa fac ce ar trebui sa fac... vreau raspunsuri rapide dau funda

Răspuns Câştigător
| Mortich a răspuns:

Iti poate cadea parul din urmatoarele motive:
1) Acesta cade din 7 in 7 ani incepan de la varsta de 14 ani.
2) Schimbarea samponului radical.
3) Folosirea produselor pentru par IN EXCES.
Mie nu mi s-a intamplat sa imi cada parul decat la 14 ani dar in rest folosesc si eu fabuloasa placa de par, la fel si produse pentru par, dar am grija de el in sensul ca folosesc un anumit sampon de cand ma stiu eu pe pamant, il perii de cat ori am ocazia.

P.S. Depinde de tipul de par, daca mai ai alte intrebari, te rog, trimite-mi un mesaj.
xo, Mortich.

4 răspunsuri:
| Metamorphose a răspuns:

Heii...pai dupa cate stiu eu exista sampoane impotriva caderii parului. apoi sunt diferite creme pe care le poti face singura acasuk la tine care inatresk firul de par(cum ar fi combinatia dintre ou si cateva lingurite de ulei de masline) tb doar sa cautzi pe google sunt o GRAMADA. Bye...

| AlessandraAndronic a răspuns:

Incearca sa nu il ti prins strans rau, schimba samponul si balsamul daca e cazul si ia niste vitamine si fier primavara si toamna asa se mai intampla. Bafta

| raluca01 a răspuns:

Incearca uleiul de ricin ...este super bun ...il poti lua de la orice farmacir si nu este deloc scump

| alisa95 explică:

Mersi pentru sfaturi