| εʟεпα a întrebat:

Vreau sa ma bronzez natural.nu solar! Si daca ma bronzez la soare, prima data o sa ma rosesc.nu? Dar eu vreau sa ma fac neagra. si chiar daca ma fac rosie sa nu imi mearga pielea, doar sa ma fac neagra. Cum sa fac?

5 răspunsuri:
| madducu a răspuns:

Daca te bronzezi la solar,nu e bine, daca te bronzezi natural, tot nu e binewinkingAsa ca mai bine ai incerca bronzarea organica.O sedinta costa 50 lei si te tine 7-8 zile bronzul.Plus ca nu-ti face nici un rauhappy
Eu ma gandesc serios sa incerc.

| asya a răspuns:

Buna elena! Depinde de pigmentul pielii tale! Unii se rosesc initial, altii se innegresc instantaneu! Iti dau un sfat din propria experienta: nu sta la soare intre orele 12-16. Crede-ma ca te bronzezi foarte tare, insa dupa cateva zile iti merge pielea si raman pistrui! Cel mai indicat e sa stai la plaja pana la ora 12 si dupa ora 16! Te bronzezi mai incet, dar bronzul tine.Eu folosesc ulei de masline ca ma fac neagra. Poti sa incerci daca vrei!:*Te pup!

| Dreamer a răspuns:

Mai eu, de exemplu ma innegresc direct si nici nu ma cojesc apoi, fara sa folosesc nici-o crema...depinde de pielea ta, oricum foloseste o crema de protectie.

| lauracraciun a răspuns:

Pai poti folosi autobronzanthappy. merge destul de bine si mai poti merge la plaja.iti dai cu protectie solara si in loc de crema de soare folosesti ulei de maslinelove struck merge super bine el ajuta la un bronz frumos si uniform si mai creol.eu am foolosit si nu m-am inrosit.acum depinde de fiecare:d. daca nu.te poti duce la mare insa slabe sanse sa te bronzezi acum acolo bafta:*

| Katia_1778 a răspuns:

Bronzul este o reacţie de apărare a pielii împotriva razelor solare. Când te expui radiaţiilor UV celulele din piele sporesc producţia de melanină, care este responsabilă pentru culoare, iar aceasta absoarbe radiaţiile împiedicându-le să ne atace.
Însă dacă stai prea mult la soare dintr-o dată, pielea se arde înainte să producă melanină, iar corpul aduce mult sânge în zona respectivă pentru a scăpa de celulele moarte. Din cauza asta, pielea devine roşie.
Ca să previi asta, nu sta la soare în mijlocul zilei, ci doar dimineaţa până în 11:00 şi seara după 18:00. Dar nu te expune ore întregi din prima zi, începe cu câte 15-20 de minute dimineaţa şi seara. După două-trei zile, măreşte treptat perioada. Poţi sta lângă piscină sau lângă apă, ca să te bronzezi mai repede. Şi nu uita să te dai cu cremă cu factor de protecţie. Succes! happy