Buna! Nu iti recomand sa ti-l cumperi, in primul rand, raportul calitate - pret nu cred ca este unul excelent, iar colorarea parului nu mi se pare o metoda prea sanatoasa pentru podoaba ta capilara. Din cate am inteles, acest renumit spray se curata dupa 3-4 spalari.
Ce te aştepţi de la 5 lei? Enescu ăla a fost un compozitor excelent, dar nu cred că a lucrat la vreun salon de înfrumuseţare.
Se duce dupa cateva spalari insa nu iti recomand sa iti umplii parul cu astfel de chimicale.
Gandeste-te un pic: e chinezesc, si produsele chinezesti sunt majoritatea suspecte, si e si cam ieftin. Nu poate fi ceva de calitate! e pacat sa-ti dai pe par cu porcarii... peste cateva saptamani o sa revii aici cu intrebari despre leacuri impotriva caderii parului. Mai bine renunta, ori ia ceva de calitate de la o firma serioasa.
Frate iti spun eu : bagati **** in el de sprei si ramai nevopsit si iti spun eu ca arati mai bine
Cat crezi ca este de bun la acest pret? O porcarie.Mergi la un magazin de cosmetice.Dai mai mult dar stii ca merita.
Ieu nu mi-as lua acel sprei ieftin si nu ti-l recomand nici tie pentru calitate.
Cand eram in liceu, colegele mele de Halloween se dadeau cu astfel de spray, nu se duce la cateva spalari ci la o singura spalare. Nu tine pe par foarte mult. Reactii adverese n-am auzit de la ele sa fi avut.
Spray-ul se duce de la prima spalare, iti recomand sampon de la LONCOLOR trendy, eu am parul saten inchis si m-am facut roscata...mi-a iesit mai greu avand parul de culoare inchisa, dar m-am multumit si asa, nu gasesti chiar peste tot samponul acesta..eu de exemplu l-am gasit in Kaulfand sau Profi...