| Adeniy a întrebat:

Vreau sa ma tund scurt, un fel de bob, doar ca o idee mai lung.Sa fie o chestie scurta si ciufulita. Am parul lung pana la fund. Am nevoie de o schimbare, doar ca mi-e foarte frica sa o fac sad. Ceva sfaturi va rog? Ati fost in situatia asta?

Răspuns Câştigător
| GheorghiuIoana a răspuns:

Am avut zeci de tunsori avand in vedere ca mama mea e de profesie. La inceput, aveam parul lung pana pe la jumatatea spatelui. Era foarte des si greu de spalat. Mereu ma chinuiam cu el sa il usuc, si multe alte probleme pe care le intampinam.M-am gandit sa ma tund bob clasic. Initial nu mi-a placut dar, cand am inceput sa ma obisnuiesc mi s-a parut o idee draguta. Am fost tunsa si stil emo( cu cateva modificari), chiar daca nu-mi placea deloc stilul laughing. Acum insa, astept sa imi creasca din noulaughing. Atunci cand o sa te tunzi o sa ti se para ciudat, pentru. ca, fizionomia ta are nevoie sa se obisnuiasca cu,, noul look,,. Dupa aproximativ o saptamana, vei vedea,, adevarata tunsoare,,. De aici depinde de tine, de felul in care vrei sa te tunzi, de forma fetei si de stilul de imbracaminte. Daca vei fi pe aceeasi lungime de unda cu toate aceste trei lucruri, vei remarca ca ai facut o alegere buna, aceea sa te tunzi. In concluzie, pentru a fi multumita, trebuie sa tii cont de aceste 3 lucruri.
Sper ca ti-am fost de ajutor!

5 răspunsuri:
| Chrristina a răspuns:

Da. si eu l-am avut lung si m-am tuns de curand. Daca esti o persoana inalta ti-ar sta mai bine cu parul lung asa ca nu recomand sa il tunzi asa multtongue daca esti mai scunda cred ca nu ar fi nicio problema. ti-ar sta bine. Si mie imi era frica si dupa ce m-am tuns pana la umeri cam asa si am vazut ca imi sta bine am zis ca trebuia sa incerc mai de mult asta laughing nu-ti fie frica. oricum creste la loc happy

| vRemi a răspuns:

Am fost in situatia asta, pur si simplu tunde-te si gandeste-te ca nu conteaza parerea celorlalti, conteaza sa te placa asa cum esti, nu dupa infatisare, si asa iti dai seama si ce prieteni ai.

| AndreeaEeeea a răspuns:

Ooo Doamne...atat de lung?:X foarte frumos, eu imi doresc foarte mult sa-l am lung, am fost tunsa si eu bob si nu mi-a placut deloc, pentru ca un fir creste mai lung si unu mai scurt...groaznic X-(, daca vrei tunde-te scurt, dar nu bob, o sa-ti para rau, iti "strici" parulwinking

| Adeniy explică (pentru AndreeaEeeea):

Nu ma tund chiar bob happy un pic mai lung big grin

| hazelnut62 a răspuns:

Hei. Si eu am avut parul foarte lung, dar saptamana trecuta m-am decis ca am nevoie de o schimbare. M-am dus la coafor si l-am intrebat pe tipul de acolo ce tunsoare mi-ar sugera. Si am ales ceva de genul acesta ..http://www.google.ro/......tp?/imgres

Am fost uimita sa vad ca intr-adevar imi sta bine, desi la inceput eram putin emotionata.
Deci, nu-ti fa nici tu probleme..Parul creste, si in afara de asta, gandeste-te ca decat sa ai un par lung, dar tocit si plin de viata, mai bine un par scurt/mediu, dar ingrijit!
Sper ca ti-am fost de ajutor.