Probabil un roscat ti-ar sta bine dar chiar iti doresti asta :))?
Vopsirea presupune ..alta vopsire :)).
Radacinile cresc, culoarea devine mohorata si trebuie sa o iei de la capat. Parul se slabeste si incepe sa cada si sa se degradeze... E bataie de cap.
Eu ma chinui de ceva timp sa ajung la culoarea mea naturala pentru ca m-am saturat de vopsit din motivele de mai sus :)).
Mai bine incearca o spuma coloranta sau un nuantator daca vrei sa te faci roscata de exemplu.
http://alinabarbumake-up.blogspot.ro/......spuma.html
Pentru ten deschis şi ţinând cont de culoarea ochilor, presupun că un ciocolatiu sau un şaten mai închis ţi-ar prinde bine. Îţi vor pune ochii în valoare, iar pentru ten e ok. Cel mai sigur ar fi să întrebi o cucoană de la un salon de coafură-frizerie ce culoare te-ar prinde.
Stiu k iti doresti foarte mult sa te vopsesti. mai ales pentru ca e pentru prima data, dar iti recomand sa nu o faci. incearca sa iti ti parul cat mai la distanta de vopsea sau alte prostii care iti pot afecta radacinile parului. ele iti va distruge parul si incet incet o sa fii nevoita sa te vopsesti din simplul motiv ca ai fire de par alb. sunt sigur k esti frumoasa si asa. fiecare femeie e speciala in felul ei. tu trebuie sa hotarasti daca iti mai doresti aceasta schimbare. daca ea ramane tot DA. iti urez sa iti prinda bine culoare!
Un roscat decolorat sau un blond...nu prea ma pricep, dar cred ca ai arata destul de bine :*
kalakkas întreabă: