Mai bine albastru.
Cat despre ars...cred ca arzi oricum parul cu placa, ondulator si asa mai departe.O suvita colorata nu cred ca e o problema atat de mare.
Incearca sa faci cu albastru de metil.
Aplici pe parul uscat cu o bucatica de vata imbibata in solutie.Pe umeri iti pui o folie, iti prinzi parul si lasi suvita pe care vrei sa o colorezi, sa folosesti manusi si sa ai grija ca pateaza.
Pentru ca ai parul saten, aplici de 2 ori cu solutie.Nu te speli pe cap dupa ce aplici.
Suvita se duce dupa 2 spalari, daca vrei ceva sa tina mai mult incearca o vopsea semi-permanenta.
http://www.bestial.ro/magazin-473-vopsea_semipermanenta_de_par.html
Dupa 7 spalari am inteles ca se duce... poti incerca si tu.
Nu este tocmai indicat sa ne vopsim parul, fie si cu sprayuri de colorare temporara, insa nici nu va avea un impact chiar negativ asupra podoabei capilare. E in regula...
Daca ai ochii caprui si parul nu foarte deschis foloseste rosu. Daca e spre blond si ai ochii albastri ar fi ideala o suvita albastra. Altfel, poate ar fi bine sa il lasi natural. Frumusetea nu ar trebui sa se bazeze numai pe artificii de genul ... parerea mea
Http://www.google.ro/......tp?/search
Vezi suvitele lui? Ele nu sunt permanente.Se spala o data cand faci dus.Nu stiu cu ce le face, dar cred ca asta ai avut tu inj vedere.Ti s-ar potrivi suvite rosii.
Daca e doar o suvita, atunci nu are ce sa-ti strice din par. Cred ca la par saten deschis ar merge mai bine daca ar fi rosie.
Nu iti va distruge parul. daca ai parul saten deschis ti s-ar potrivi un albastru. depinde si de ochi. dar eu merg pe albastru succes
hgfdsa întreabă:
Stephieee13 întreabă: