| ღArySოﺁℓεღ a întrebat:

Vreau sa-mi fac o suvita colorata (albastru sau rosu) dar nu permanenta. Oare o sa-mi distruga parul? Si ce culoare s-ar potrivi mai bine? P.S. Sunt saten deschis.

Răspuns Câştigător
| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Mai bine albastru.
Cat despre ars...cred ca arzi oricum parul cu placa, ondulator si asa mai departe.O suvita colorata nu cred ca e o problema atat de mare.
Incearca sa faci cu albastru de metil.
Aplici pe parul uscat cu o bucatica de vata imbibata in solutie.Pe umeri iti pui o folie, iti prinzi parul si lasi suvita pe care vrei sa o colorezi, sa folosesti manusi si sa ai grija ca pateaza.
Pentru ca ai parul saten, aplici de 2 ori cu solutie.Nu te speli pe cap dupa ce aplici.
Suvita se duce dupa 2 spalari, daca vrei ceva sa tina mai mult incearca o vopsea semi-permanenta.
http://www.bestial.ro/magazin-473-vopsea_semipermanenta_de_par.html
Dupa 7 spalari am inteles ca se duce... poti incerca si tu.

4 răspunsuri:
| AnonimaOk a răspuns:

Nu este tocmai indicat sa ne vopsim parul, fie si cu sprayuri de colorare temporara, insa nici nu va avea un impact chiar negativ asupra podoabei capilare. E in regula...
Daca ai ochii caprui si parul nu foarte deschis foloseste rosu. Daca e spre blond si ai ochii albastri ar fi ideala o suvita albastra. Altfel, poate ar fi bine sa il lasi natural. Frumusetea nu ar trebui sa se bazeze numai pe artificii de genul happy... parerea mea

| Park1Suin a răspuns:

Http://www.google.ro/......tp?/search
Vezi suvitele lui? Ele nu sunt permanente.Se spala o data cand faci dus.Nu stiu cu ce le face, dar cred ca asta ai avut tu inj vedere.Ti s-ar potrivi suvite rosii.

| Ancaaa23456 a răspuns:

Daca e doar o suvita, atunci nu are ce sa-ti strice din par. Cred ca la par saten deschis ar merge mai bine daca ar fi rosie.

| Toto47 a răspuns:

Nu iti va distruge parul. daca ai parul saten deschis ti s-ar potrivi un albastru. depinde si de ochi. dar eu merg pe albastruwinking succes