În primul rând, îţi pui pe tine un tricou vechi, la care eşti dispusă să renunţi în caz că se pătează. Apoi, îţi pui pe umeri un prosop, pe care-l poţi arunca la gunoi după, pentru că mai mult ca sigur se va păta şi îl prinzi cu o clamă.
Nu e obligatoriu să-ţi pui şi mânuşi, pentru că în caz de te vei murdări pe mâini o să iasă, pătează doar hainele.
Într-un recipient amesteci apă cu câteva picături de albastru de metil, înmoi o perie, un bureţel, o bucată de vată chiar în recipient şi te dai cu ea bine, până la rădăcină pe şuviţele umede de păr dorite. Ştergi puţin cu prosopul şi apoi usuci cu feonul.
Atât.
Si eu mi-am facut niste suvite cu albastru de metil acum ceva timp. Nu e mare lucru. Folosesti o perie speciala pentru vopsit parul, care ar trebui sa se gaseasca la coafor ( http://www.okazii.ro/......114097780) si o bagi intr-un vas in care ai pus albastrul de metil, dupa care dai cu ea suvita pe care vrei sa o colorezi. Nu e nimic complicat. Singurul lucru care poate sa iasa rau este ca, daca iti patezi hainele, asa raman. Eu asa am facut si suvitele mele au rezistat cam 3 saptamani, desi eu m-am cam chinuit sa scap de ele. Sper sa-ti iasa asa cum vrei! :)