Cred ca cel mai bine ar fi sa te duci la un medic nutritionist pentru ca de exemplu exista celebra dieta dukan bazata pe carne, insa la multi nu functioneaza, plus ca iti face rau la stomac daca nu esti obisnuit cu un astfel de regim. In caz ca nu vrei sa te duci la medic nutritionist neaparat, eu zic ca un regim alimentar sanatos cu multe legume si fructe, fara dulciuri si fast food combinat cu putin sport este foarte bun.
Buna!
Lasa dietele!
Daca vrei sa scapi de kilograme,tot ce trebuie sa faci este sa te alimentezi corect, sa incerci sa renunti la mancarurile nesanatoase, precum cea de fast-food, bauturi acidulate, prajeli, grasimi de tot felul, lactate grase si cel mai important este miscarea.
Te pup!
Hei! Celulita sau cum se mai numeste, cojile de portocala sunt o povara pentru toate fetele. Chiar si eu am problema asta, dar nu iti recomand dietele. Infometarea, dietele si incercarea disperata in a slabi iti dezechilibreaza organismul. Mai bine mananca ponderat si fa sport. Mergi cu bicicleta, alearga si daca ai ambitie intr-o luna scapi de excesul de celulita si slabesti pe putin 5kg. Daca te incapatanezi la faza cu sportul, incearca sa reduci numarul de calorii: mai putina paine, fructe, carne si mancaruri grase. Succes! Pe mine m-a ajutat, de la 55 de kg am ajung in 2 luni la 47 kg.
2341234567 întreabă:
Mario1996 întreabă: