In primul rand sper sa imi dai funda pentru ca eu pot sa iti spun adevarul. Eu le-am incercat dar nu am consumat decat jumatate de flacon deoarece NU AU NICIUN EFECT. O sa le trimit coletul inapoi deoarece se poate returna in termen de 3 luni daca vrei si cica iti returneaza si ei banii. Sfatul meu e sa nu iti iei ca nu are rost dar daca tu vrei neaparat...asta e...e decizia ta. Bafta!:*
Nu poti incerca medicamentele/suplimentele pe baza unor afirmatii, pareri de pe internet, intotdeauna poate sa-ti raspunda cineva rau intentionat care va incerca sa te convinga sa le cumperi.
Trebuie sa mergi la medicul tau de familie, uneori suplimentele/medicamentele pot sa-ti faca foarte rau, poti avea reactii adverse care-ti pot pune grav sanatatea in pericol si chiar viata.
Trebuie sa mentionez ca orice firma care comercializeaza suplimente/pastile de stalibt, trebuie sa aiba un document care atesta ca un numar de persoana s-a testa iar rezultatul a fost x% din numarul de participanti.
De asemenea, mai nimeniu nu prezinta dovezi a doua laboratoare independente din U.E care sa garanteze rezultatul scontat.
Te indrum la medicul de familie cu incredere, merita mai mult decat in internautii care pot sa spuna in necunostinta de cauza ori intentionat iar tu risti sa ajungi cobai.
Pai se poate sa iti vina dar mai sunt si alte semne nu neaparat asta.mie mi-a venit fara sa am nici un fel de durere pupici si nu te ingrijora va fi bine
Pastilele de slabit, dietele miraculoase care cica wai slabesti 2 3 kg pe zi etc iti fac rau.
slabesti treptat nu gata intr'o saptamana slabesti 15 kg.
asta e parerea mea. daca vrei sa slabesti ia-o usor.
nu pastile si diete miraculoase.
Nu esate adv nu slabesti deloc mama le-a luat si nu a dat niciun gram jos nu-s bune de nimic mai biine ai incerca dieta cu supa de varza mama a slabit mult la asta.chiar nu o mai recunosteam