| viki16 a întrebat:

BUNA TPU vreau sa va intreb felul vostru de a face dus pasurile pe care le urmati voi si apropo trebuie dupa orice dus sa folosesc lotiune de corp, lapte de corp, crema, unt de corp ce fel de creme, lotiuni ect... mi-ati recomnada apropo puteti sa imi spuneti daca vreun gel de dus anume merge cu vreo lotiune, crema de corp?

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Te speli cu apă și săpun, după ce tamponezi pielea cu un prosop, aplici ulei de măsline/migdale dulci/etc., lasă chimicalele!
Pa, pa.

| Iunona a răspuns:

Eu intru un dus, ma spal pe cap ( Balea par blond) ma clatesc ma dau cu balsam din aceeasi gama si cat actioneaza balsamul, ma dau cu gel de dus ( ori Nivea ori Dove) ma clatesc, aplic lotiunea crema sub dus ( aia de la nivea, lapte de corp sub dus se numeste, aia pentru piele uscata face minuni), ma clatesc pe corp si pe cap, aplic ulei de argan pe varfurile parului ma usuc si gata. Iarna mai folosesc ocazional unt de corp cu cafea sau fructe. Miroase deliiiiiiiiciiiiiiiiiios!

| lalaballet a răspuns:

Asa fac eu:

1) Potrivesc apa la o temperatura potrivita;

2)intru la dus si incep sa ma dau cu apa potrivita pe corp;

3)ma dau cu sampon din belsug, dar cu grija;

4)ma clatesc cu apa din nou;

5)ma dau cu apa pe par dupa care ma dau cu sampon;

6)ma clatesc pe cap si ma dau cu balsam de par;

7)ma clatesc pe tot corpul, inchid apa si ies din dus;

Recomandari:

gel de dus:orice din gama FRUTINI;

sampon de par:de la YVES ROCHER fara lacrimi:

balsam de par:pe baza de ulei de ricin;

(poti opta dupa dus pentru o crema hidratanta)

| Cherrylips a răspuns:

Buna Viki! Eu folosesc samponul pentru volum de la Kerastase, masca de par de la Macadamia Oil, super buna!, apoi ma dusuluiesc cu gelul de dus de la Lancaster (acesta e printre favoritele actuale) si aplic unt de corp, momentan Laura Mercierhappy si sunt fresh!

| TinyLittleStar a răspuns:

Gel de dus - recomand Bourjois. Iar dupa dus, aplica Lapte de Corp sau unt/serbet pentru corp - recomand Sabon happy

| DenisaGR a răspuns:

Buna! Eu iti recomand ca dupa dus sa iti dai cu Lapte de corp pentru piele fina...eu folosesc nivea!