Da, pari cam plinuta. Daca vrei un program special pentru slabire si niste sfaturi, lasa-mi un mesaj pe privat cu id-ul tau, nu stau sa scriu aici romane.
Linkurile pentru site-uri nu merg.
Ai 62kg si ce inaltime ai?
Indicat ar trebui sa ai -10kg inaltimea, adica daca ai 1.70m, 60kg e ok.
Insa, nu trebuie sa ai neaparat atat, poti sa ai si plus 5kg, tot sanatoasa esti.
In 2 luni poti slabi 6kg(sanatos), adica 3kg/luna. Schimba-ti stilul de viata si mananca sanatos, adica tot ce este natural pe piata, tot ce vezi reclama la TV nu cumpara! Daca iti schimbi stilul de viata kg o sa cada de la sine.
Pe langa dieta fa cat mai des exercitii fizice. Eu alaturi de o dieta echilibrata si zumba( 6/7 zile pe saptamana 60 de minute) am reusit sa slabesc 10kg in 3 luni, dar am mai avut si zile de rasfat.
Stabileste mai intai cu tine, fa pace cu mintea si cu corpul tau si spune-ti ca o sa slabesti si asa se va intampla, este doar o chestiune de timp!
Fa orice tip de miscare zilnic( fie ca e curatenie-> poti sa slabesti pana la 200-300kcal pentru o ora de curatenie, fie ca e badminton, fie ca e alergat, fie ca e inot, fie ca plimbi catelul sau chiar mergi) timp de macar o ora, in general fi activa si o sa slabesti!
Ma ajutat foarte mult site-ul alorii.slabute.ro/calorii-proteine-grasimi-meniu unde am scris in fiecare zi ce am facut, iar el mi-a spus cam cat as slabi teoretic, iar sa vad acest lucru in realitate chiar m-a motivat!
Multa bafta si fii puternica, nu te lasa descurajata!
Daca greutatea ta e ok, atunci opteaza pentru mai multe exercitii fizice, ca sa scapi de grasime trebuie sa mai multa aerobica, iar ca sa te tonifiezi trebuie sa lucrezi cu greutati; dupa mine greutatea ta mi se pare ok si ti-as zice sa slabesti sa zicem cele 5kg combinand dieta+ aerobic+ sala(de 3 ori pe saptamana), ca dupa cele 2 luni sa iti arati corpul frumos lucrat.
Am 1,66 inaltime, dar ma vad grasa rau eu de obicei ma ingrijesc, dar nuste ce s-a intamplat cu mine