Ok sa zicem ca nu iti sta bine cu parul prins chiar daca ti-ai lasa bretonul in fata, sau prins in asa fel incat sa-ti complimenteze fata (ceea ce mi se pare imposibil, dar ma rog ) Nu poti sa-i schimbi parerea mamei tale. Ea vrea sa te vada cu parul prins, si crede-ma nu o sa -i poti schimba decizia niciodata, o sa te cicaleasca mereu. tu nu stiai ca sa-i schimbi parerea cuiva e cel mai greu lucru? Cei de mai sus au avut toti un raspuns bun, iar al meu e singurul pe care ti-l pot da.Mai mult nu pot sa fac
Pai daca nu-ti place cum iti zice mama, poti sa iti faci alte coafuri care iti plac. Si sa ii spui mamei tale ca nu e bine sa-l tii strans cand e asa mic ca-ti creste mai greu. Da? Incearca astea. Fii creativa cu ideile.
Parerea mea este sa i explici ca iti place mai mukt cu parul desprins, dar sa stii ca aasre dreptate si este mult mai bine sal tii prins, daca nu rezolvii prin a vorbii cu dansa prindetil cand pleci si dati drumu la el cand ajungi la scoala sau cand iesi, mai departe de casa sa nu te vada apoi la intoarcere prideti-l, ai putea sa ti cump[eri un pieptene mic si sal tii in ghiozdan ...bft. funda?
Eu zic sa incerci niste coafuri potrivite pentru fata ta. Oricui ii sta bine cu parul prins doar ca unor oameni le e frica sa experimenteze, doar incearca! Adauga accesorii : foloseste bentite sau clamite cu fundite sau flori pe ele sau. orice iti place, si nu uita de niste cercei draguti, si asfel iti va place sa-ti tii parul legat...din cand in cand.
Serios?Da-mi id-ul sa vezi cam cum imi sta.
Ok sa zicem ca nu iti sta bine cu parul prins chiar daca ti-ai lasa bretonul in fata, sau prins in asa fel incat sa-ti complimenteze fata (ceea ce mi se pare imposibil, dar ma rog ) Nu poti sa-i schimbi parerea mamei tale. Ea vrea sa te vada cu parul prins, si crede-ma nu o sa -i poti schimba decizia niciodata, o sa te cicaleasca mereu. tu nu stiai ca sa-i schimbi parerea cuiva e cel mai greu lucru? Cei de mai sus au avut toti un raspuns bun, iar al meu e singurul pe care ti-l pot da.Mai mult nu pot sa fac