| xUrsuletz a întrebat:

happy Vreau si eu niste pareri despre ochelarii de clubbig grin Dau fundita si vot!:*

Răspuns Câştigător
| OanaKT a răspuns:

Pai depinde si de forma fetii fiecarui.dar pe majoritatea oamenilor stau bine acesti ochelari...sint nostimi...dar mie una imi plac mult, nu poti sa-i porti zilnic.dar asa okazional.Da.imi plac mult
eu cred ca la asa fel de okelari, asi alege o culoare mai vie

6 răspunsuri:
| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

Ce dracie mai sunt si aia? Ah, te referi la panaramele colorate de zici ca sunt facute din scobitori? Ei bine, nu o parere buna.Am vazut numai manelisti si cocalari purtand ochelari de genul,asa ca iti recomand sa nu, ca oricum sunt inutili, si dupa parerea mea si urati.

| TrixLove a răspuns:

Mi se pare foarte...de pitzipoane si cocalari. Wtf. CUm sa porti ochelari in club, mai ales daca nu sunt de vedere. Am un coleg care merge cu ochelari de soare. mi se pare foarte...de fite si de prost gust. acum depinde si de parerea ta, nu ma bag, gusturile nu se discuta. eu mi-am zis parerea, nu zic ca am dreptate in mod obligatoriu. cum crezi. eu ti-am zis parerea mea, desi eu nu frecventez clubburile, doar rockotecile si nu stiu ce se poarta la voi. inf. funda?

| liladyna a răspuns:

Mda...ok: de ce ai nevoie de ochelari in club?! wtf! sfat: daca nu vrei sa fii luat drept cocalar nu purta ochlari in club-ochelarii de soare sun sa te feresti de soare nu de luminile din club, dah

| AndrogynBeauty a răspuns:

Ochelarii de club... trebuie să ştii să-i asortezi şi în niciun caz să nu-ţi iei din ăia de soare. Dacă vrei de club, ia-ţi de club, cu lentila deschisă la culoare, eventual cu rama la fel, transparentă.

| xUrsuletz explică:

Ma... ma refeream in clubstraight face doar nu as merge cu ei pe strada:-&

| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

@xUrsuletz Tot penibili sunt.