| Isabelamaria21 a întrebat:

Buna TPU vreau si eu trucuri la barn buddy cum sa treci mai repede la nivele si cum sa faci bani multi!
Multumesc Anthicipath!

Răspuns Câştigător
| deiiiu a răspuns:

Mergea odata niste "coduri". acum nu mai merg.
Trucuri. Daca n`ai caine poti sa muti casele alea peste plante sa nu`ti mai fure vecini recoltahee hee
Si sa faci bani mai multi, iti fac inca un cont de hi5, si iti pui buruieni si gongii d`alea pe ferma de la celalalt hi5.

5 răspunsuri:
| Beibiii_7101 a răspuns:

Pai da cum zice si deiiiu daca nu ai caine poti muta casa si hambarul ala sa ce o fithinking peste legume sa nu iti fure.
Te poti duce prin vecini sa furi daca nu are cainetongue sau ii ajuti sa scape de gandaci sau buruienihee heePup

| cristina_6431 a răspuns:

Planteaza numnai orhidee sau crini

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa ttreci ma repede nivele daca pui trifoi si cu fertilizer...
Sau sa faci cupe dar asta e foarte rar laughing
Funda?:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este adevarat ce ziceti voi cu mutarea hambarului si a casei eu am un vecin care are asa si nu are caine si ii fur zi de zi si daca ca nu are lvl pentru orhidee sau crin?raised eyebrows cel mai bun sfat cum faci bani?raised eyebrowsSimplu! daca ai vecini furi zi de zi de la eiwinking si ca sa treci lvl plantezi si tu mai multe bafta eu am lvl 80 te pup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chestia cu trifoiul nu e o idee buna deloc. punand fertilizator platesti mai mult decat obtii, si in plus, totalul de experienta primit in urma cultivarii trifoiului e de doar 7 puncte. Nu mai dati sfaturi aiurea daca nu sunt bune! happy